Metin
26 Temmuz 2024 16:26

Ftrade, benim iş yerinden arkadaşımı arayarak yatırım yapma adı altında hesap açtırıp para girişi yatırmasını sağladı. Öncelikle 6500 TL yatırdıktan sonra, buna göre işlem veremeyiz diyerek 22.100 TL daha yatırmasını söylediler. Sonra yanlış işlem vererek hesabınız stop olacak diyerek 24.000 TL daha yatırmasını sağladılar. Bunun üzerine verdikleri işlem kötüye gittiğinde arkadaşım işlemi kapattı ve zarar etmeden işlem kapanmış oldu. Bunun üzerine para çekimi yapmak istediğinde farklı farklı bahaneler bularak para çekimi yapmasını engellediler. Şikayet üzerine ortalama 10.000 TL para çekimi yapmasına izin verildi. Daha sonra çekim yaptırmamak için çekim talebi verdiği siteye girişi engellendi. Şu an hiçbir yerden ulaşım sağlayamıyor. Toplamda 52.500 TL ana parası, yaptığı işlemden kazandığı hariç, sadece şikayetleri silmesi üzerine 10.000 TL çekim yaptırdılar. Şu an hiç ulaşım sağlayamıyor. Tüm numaralar iptal durumda, destek ekibi dedikleri numaralara da ulaşılamıyor. Ftrade pişmanlıktır. Yatırdığım paranın dekontları aşağıda. Ftrade insanları mağdur ediyor. Şikayetleri geri çektirip cüzi miktarda ödeme yapıp sonradan cevap vermiyor, ulaşılamıyor.

profile profile profile

Gülhan
Gülhan

Metin bey merhaba bende aynı durumdayım birlikte olup üzerlerine gidelim elimde çok değerli bilgiler var lütfen bana ulaşın [email protected] lütfen mailimi görenler bana ulaşsın çok önemli

İsmail
İsmail

Maalesef ftrade şirket adı altında parama el koydu ve iletişim duyma gereği bile duymuyor

31 Mayıs 2024 20:41
Ftrade İnsanları Mağdur Ediyor!
Nabile sonuçtan hiç memnun değil

Nabile
15 Nisan 2024 14:02
Tom sonuçtan hiç memnun değil

Ftrade Para Çekemiyorum Ve Kimseye Ulaşamıyorum!

22 Nisan 2024 14:33