Frosch Ürünleri Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

31 Temmuz 2023 23:15

Cevre ve cilt dostu olduğu doğal olduğu söylenen Frosch ürünleri ile ilgili iki kere müşteri hizmetlerini aradım. Kedim olduğu için yer temizlik ürününü kullanacaktım. Kedi ya da köpek olan evde kullanımıyla ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Aradığımda da bu kadar doğal olduğu iddia edilen bir ürünün neden hayvanlara karşı zararı olmadığı belirtilmemiş. Bununla ilgili hiçbir araştırma yapılmadan mı doğal olarak satılıyor. Eczacibasi gibi büyük bir firmanın bu konuyu satmadan önce araştırmış olması gerekir. Umarım bu şikayet göz önünde olduğu için bu konuda bilgi vermeleri gerekir.

01 Ağustos 2023 09:02 (Şikayetten 9 saat sonra)
01 Ağustos 2023 10:04

Merve

Konu ile alakalı benim mevcut şikayetime bakabilirsiniz. Asla denemeyin. Defalarca kez duru suyla temizlemeye çalıştığım halde yerlerden asla arindiramadigim için yerler ne zaman su olsa deterjan kedime transfer oluyor ve kedim deterjan içinde kalıyor. Marka için de şikayet oluşturup bir çözüm sunulmadini bekledim. Ürün inceleme için elimdekini verdim, karşılığında tarafıma yeni ürün gönderildi. Ben bu deterjanı zaten kullanmayı düşünmüyorum. Kedimdeki tüylerden ancak ev değiştirdiğimde kurtulabileceğim belli ki.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Tüylerindeki Yapışıklığı Anlamaya Çalışırken Frosch Marka Çok Amaçlı Yüzey Temizleyicinin Sorumluluğunu İstiyorum!

29 Temmuz 2023 18:40
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Ürün İçeriği Ve Müşteri Hizmetleri Hakkında Güven Sorunu

26 Haziran 2025 12:31