Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kedimin Tüylerindeki Yapışıklığı Anlamaya Çalışırken Frosch Marka Çok Amaçlı Yüzey Temizleyicinin Sorumluluğunu İstiyorum!

29 Temmuz 2023 18:40

Frosch marka çok amaçlı yüzey temizleyici ile salon yerlerimi temizledim. Uzun bir süre kedimin tüylerindeki yapışıklığı anlamaya çalıştım. Özellikle de ıslak ellerimle kedime dokunduğumda elimde yapış yapış bir his oluyordu. Sonradan anladım ki kedimin suluğundan veya bulaşık yıkadığımda tezgahtan akan sulardan yerdeki deterjan kedimin tüylerine geçiyormuş. Kedimin patileri de yapış yapış olma durumundan dolayı simsiyah oluyor. Yerleri defalarca kez deterjansız su ile silmeme rağmen yerlerdeki bu deterjan kalıntısı asla çıkmadı. Yerler ıslandığında benim ayaklarım kayıyor, kedim de kimyasal maddeye maruz kalıyor. Bu temiz içerikli gibi görünen kimyasal maddeyi nasıl arındıracağım hakkında bir çözüm sunulmasını istiyorum.

31 Temmuz 2023 09:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Temmuz 2023 10:54
31 Temmuz 2023 17:03

Aradım fakat konu ile ilgili tarafımın telefonla aranacağı söylendi.

22 Ağustos 2023 09:08

Ürün incelemesi için bendeki ürünü yolladım. Tarafıma yeni ürün gönderilmiş. Yerlerim ve kedim hala yapış yapış. Gönderilen yeni ürünü kendim de satın alabilirdim, bedava ürün değil derdim. Bir daha bu markayı kullanmayı zaten düşünmüyorum, doğrudan çöpe atacağım. Yerlerimi ve kedimi arındırmak için çözüm istiyorum ben.

Frosch Ürünleri Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

31 Temmuz 2023 23:15

Finish Yıkanan Bulaşıklar Deterjan Kokuyor

Hakan
04 Temmuz 2024 16:18
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Renax Çok Kötü Ve Ağır Kokuyor

Engin
20 Mayıs 2024 21:44
Damla sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2023 00:53
"Şikayetim yayınlandıktan çok kısa sure sonra hemen iletişime geçtiler ve ürün değişimi sağlandı. Teşekkürler..."
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
14 Temmuz 2024 12:16