Fred Perry Fredperrysturkiye.com Sitesi Güvenilir Değil

Fred Perry Fredperrysturkiye.com Sitesi Güvenilir Değil
11 Ekim 2023 11:19

Arkadaşlar,
Fred Perry'nin resmi yardim mail adresine mail attım, fredperrysturkiye.com adli site onlara ait değilmiş ve oradan alışveriş yapılmaması gerektiğini söylediler.

Siteyi kapattırın dedim mağdur olan insanlar var. fredperry.com adresinden veya mağazalardan alışveriş yapılması gerektiğini söylediler.

Bilginize.

Yorumlar (5)

Benzer Şikayeti Var

Ben de mağdurum acaba e postayı alabilir miyim yardımcı oluyorlar mı ben bir e posta üzerinden iletişim geçtim sözde bana yatıracaklarını geri iade yapacaklarını söylediler 1 ay geçti halen yok

Benzer Şikayeti Var

Elle Shoes adını kullanıyorlar Aydınlatma Metninde. Elle Shoes bilgilendirme yayımladı. https://elleshoes.ticimaxtest.com/bilgilendirme

Benzer Şikayeti Var

Merhaba ben de ürünü iptal ettim iade edeceklerini söylediler ama halen etmediler acaba sizin de aynı mı

Benzer Şikayeti Var

https://www.fredperrysturkiye.com/privacy.html burada Elle shoes olarak görünüyor. Mesaj attım Elle'ye. Adres olarak da Akçaburgaz, 3087. Sok No: 4, 34522 Esenyurt/İstanbul verilmiş

Benzer Şikayeti Var

Simge sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 02:17

01 Mayıs 2024 10:52
Fred Perry Türkiye Site Güvenilir Değil
Fred Perry Türkiye Site Güvenilir Değil
Begum sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 14:11