Forx5 Kahve Kullanımı Sonrası Yaşanan Sağlık Problemleri

Göktuğ
10 Ocak 2024 08:37

Yaklaşık 12 gündür For X5 kahve kullanıyorum. Başladığım günden beri sürekli baş ağrısı, mide bulantısı ve çarpıntılarım var. Normalde kabızlık sorunu olmayan biri olarak, birkaç gündür kabızlık ve karın ağrısı çekiyorum. İçerisinde bağırsak düzenleyici olduğu söylenen bu kahveyi içtiğim zaman, şiddetli karın ağrısıyla bir veya iki kez tuvalete çıkabiliyorum, sonrasında yine kabızlık yaşıyorum. Satıcım, bağırsak tembelliği hastalığı olanların kabız olabileceğini söylüyor. Ancak bu yaşıma kadar böyle bir hastalığım olmadı. Kahvenin işe yaramadığı anlaşılınca, türlü bahaneler ve hastalıklar uydurarak sorunu kullanıcının üzerine atıyorlar. Dedikleri gibi ne susuzluk gideriyor ne de tok tutuyor. Tam bir pişmanlık ürünü. Şikayetlerimin ilerlemesi durumunda gerekli tüm mercilere başvuracağım ve emin olun, çevremdeki tanıdığım tanımadığım herkese bu kahvenin bir işe yaramadığını anlatacağım. İnsanlar bu paraları sağlıklarıyla oynanması için kazanmıyor. Üstelik 400 lira gibi bir meblağ talep ediyorsunuz. Yazık, günah, helal etmiyorum.

04 Nisan 2024 14:30 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar EFENDİM türkan hanım markamız ürünlerinde olumsuzluk yaşamız bizi çok üzdü şiyayetinize destek olmak çözüm üretmek adına iletişime geçtik ancak tarafınızdan yanıt alamadık bizimle tekrardan iletişime geçebilirseniz size destek olmaktan mutluluk duyarız

Kahve Kullanımı Sonrası Ciddi Sağlık Sorunları Ve Uyarı Eksikliği

Özlem
13 Eylül 2025 16:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Forx5 Zayıflama Kahvesi İşe Yaramadı

Gökhan
13 Nisan 2024 09:43
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

FORX5 Coffee Kullanımı Sonrası Sağlık Sorunları

Kardelen
09 Ekim 2023 13:52

For X5 Yüzünden Fenalaştım

Tuğba
12 Temmuz 2023 18:31
For X5 Yüzünden Fenalaştım
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Forx5 Coffee Plus Sonrası Ciddi Sağlık Sorunlarıma Çözüm Sunulmadı

Çisem