23 Mayıs 2024 23:36

Uzun yıllardır kalıcı oje yaptırıyorum. Burada da toplamda 5 defa işlem yaptırdım ancak son yaptırdığım işlem gerçek anlamda faciaydı. Henüz 2 hafta bile olmamasına rağmen ojelerim fotoğraftaki gibi attı ve tatile çıkacağım için zor durumda kaldım. Destek istediğimde cevaplar çok geç verildi. Tek parmağı yapabileceklerini söylediler ki bu sırada benim diğer tırnaklarım da atmıştı. Zaten peki o zaman gelecek randevumu erken tarihe verin dediğimde biz size ücret iadesi yapalım, siz dilerseniz başka yere gidin şeklinde bir dönüş aldım. Güya Top Master tarafından yapılan bu işlem için zaten normalinden fazla ücret ödemişken ve bu tırnaklarla tatilde katlanmak zorunda kalmışken yardımcı olma şekliniz sadece bu mu gerçekten inanılmazsınız. Bu şekilde bir yaklaşımı ve yapılan işlemi önermiyorum.

03 Mart 2025 15:05

05 Temmuz 2023 01:17

28 Ekim 2024 15:02
Melike sonuçtan memnun

Tırnak İşleminde Yetersiz Hizmet Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

30 Haziran 2025 18:55
"Özrünüz için teşekkür ederim, parmağımın enfekte olup su toplayacağını işlemden çıkarken bilmiyordum, sonradan olduğu için bunu şimdi dile getirebiliyorum. Diğer rahatsız olduğum şeyleri de zaten işlem esnasında size de söylemiştim. Artık bunu geri alabilecek bir şey yok, bu sefer böyle oldu diyelim. İyi günler dilerim."