Ford Yakıt Tüketim Çokluğu

9 Mart 2024 11:5433.920

Ford Tourneo Courier Titanium Plus 2023 model sıfır araç aldım. Ancak yakıt tüketimi oldukça yüksek. 50 km'de çeyrek depo yakıyor. Aracım henüz 750 km'de. Servise götürdüm, 10 bin km'ye kadar fazla yakıt tüketimi olabileceğini söylediler. Ben 10 bin km'yi ancak bir yılda tamamlayabilirim. Bir yıl boyunca yüksek yakıt masrafıyla mı karşı karşıya kalacağım? Lütfen bana yardımcı olun.

13 Mart 2024 19:01

Şikayetime otomatik cevap yazma yazılımı yüklemişler çözüm yok. Cevap hep aynı bakınız: Ford Logo Ford Şikayetvar üye markasıdır 2 gün önce Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi a. Ş.

11 Mart 2024 10:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

14 Mart 2024 22:08

Ya arkadaş siz benimle dalga mi geçiyorsunuz bir kisi de arayıp sen niye şikayet yazıyorsun nesir derdin demiyor otomatik cevap verme yazılımı devreye giriyor hep aynı yazıyı gönderiyor lanet olsun nereden aldım bu arabayı

Serkan
Serkan
5 Aralık 2024 22:33

Benim aracım 2022 Ford Curruyr 1.5 dizel yakıt çok fazla 7.8 km 100 genel yakıt nasıl yeni aldım aracı

Ford Courier 5 Bin Km De Yağ Lambası Yaktı

Erhan
Erhan
14 Nisan 2024 22:4811.804

Ford Tourneo Courier 2023 model aracımı sıfır olarak satın almama rağmen 4500 km'de yağ bakım uyarısı aldım. Bu durum ne...

Ford Bıktık! 2023 '0' Km F. Focus 1.5 Egzoz Aşırı Yüklendi İkazı

24 Haziran 2024 11:5028.086

2023 Model Sıfır km aldığımız Ford Focus 1.5 TDCİ Titanium Otomatik Vites, egzoz filtresi aşırı yüklendi uyarısı sebebiy...

1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Ford Transport Aldık Pişmanız!

Ford Transport AldıkPişmanız!

Abdulrahman
Ford Focus 2016 Gaz Kesiyor, Motor Arıza Yanıp Sönüyor

Ford Focus 2016 GazKesiyor, Motor Arıza Yanıp Sönüyor

Hakan
Ford Yağ Uyarısı Veriyor!

Ford Yağ UyarısıVeriyor!

Harun