Murat sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2024 19:13
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Sağ olsunlar beni dinledileeeeeerrr dinledileeeeerrrr ve yine dinledileeeeerrrr.”

27 Haziran 2024'te Ford Erdeğer/Yalova'dan eşimin adına Ford Tourneo Courier marka sıfır araç satın aldık. Araçta hız sabitleyici (cruise control) olduğu beyan edildi. Fakat tüm uğraşlarıma rağmen hız sabitleyiciyi devreye alamadım ve Ford Erdeğer'e gittim. Servis tarafından fren müşirinin arızalı olduğu söylendi ve onarılıp 2 gün içinde araç teslim edildi. Sağ olsunlar aracımı güzel iç dış yıkamışlar ama depodaki 4 çizgi yakıtı da 1'e indirmişler. O yakıt nasıl bitebilir anlayamadım. Herhalde akşam eve benim araçla gitmişler (!). Diğer meseleye gelelim. 2 gün önce yağmur yağdı ve aracın bagaj camının üstünden içeriye su damladı. Görseli paylaştım. Fotoğraf, video falan filan Ford'u aradım. Getir servise bakalım dediler. Şimdi esas konu şu: tamam araç garantili ama sıfır araç satıyorsun sen. Aracı hiç mi tecrübe etmedin? Hiç mi sağına soluna bakmadın? Üzerine su döküp içeriye su sızıyor mu diye bakmadın mı? Bu kadar zayıf bir işçilik olamaz. Araba adeta maket bir oyuncak gibi. O derece telmaşa duruyor yani. Bagaj kapağının iç kısmındaki plastik bildiğin emaneten oraya takılmış. Hafif bir kuvvetle çeksem elimde kalacak. A'sından Z'sine bu kadar kötü bir üretim ve montaj süreci olamaz. İşte memleketin esas sorunu olan yeni nesil genç işçiliğine sağlam bir örnek. Velhasıl Ford'un bu model arabasını almanızı önermiyorum.

29 Temmuz 2024 10:01 (Şikayetten 14 saat sonra)
01 Ağustos 2024 22:30

Ümit sonuçtan çok memnun

Ford Servis Arızanın Uzun Sürmesi

Ümit
02 Ağustos 2024 21:47
"İkame araç sorununu hemen çözen, tamirat ve çalışmaların takibi konusunda müşteri ilişkileri temsilcisi Şerike hanıma çok teşekkürler."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Ford Transit Custom Sürekli Arızalar Ve İlgisizlikle Mağdur Etti

Yunus