13 Ocak 2024 19:17

4 Ocak 2024 tarihinde bayiden 2023 model Ford Focus 1.0 Ecoboost aldım. Cihazda Sync 4 bulunuyor. Cihazın tarihi Nisan ayını gösteriyor ancak tarih ayarı menüsü mevcut değil. Bağlantı sekmesinde normalde hotspot açma seçeneği ve kullanılabilir ağları görüntüleme özelliği olması gerekiyor; fakat bunlar bulunmuyor. Ford'un internet sayfasında oturum açıp şasi numarasını girdiğimde, cihazıma ait güncellemelerin olduğunu görüyorum. Wi-Fi'ye bağlanmak için kullanılabilir ağları görüntüle seçeneğine yönlendiriliyorum, ancak araçta bu seçeneğe ait bir buton yok.

16 Ocak 2024 09:21 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Ocak 2024 18:11

Araç bayiye gitti cihazın tarihi bile ayarlanmadi, sizden tek ricam bunun üzerinde durun, zaten aracın içinde olan bu özelliğin aktifleştirilmesi çok zor bir şey değil Youtube.com'de ve Ford'un sayfasında resmi olarak yazıyor zaten

Ford Focus SYNC4 Wi-Fi -sorunu

Selçuk
16 Ocak 2024 14:32
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Sync 4 Wi-Fi Sorunu.

Sedat
12 Ekim 2023 21:50
Mujdat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Active X Wi-Fi Ve Güncelleme Sorunu

Mujdat
16 Mayıs 2024 17:11
Ford Focus Active X Wi-Fi Ve Güncelleme Sorunu
Mehmet sonuçtan çok memnun

2023 Ford Focus Active Navigasyon Problemi

15 Ekim 2023 23:27
"Aranarak sorunun Android kaynaklı olduğu bilgisine ulaştıklarını söylediler. Gerekli ayarları yaptım sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Ama diğer mağdurların da bu ayarlara ivedilikle ulaşması gerekir. Telefonunuzdan ayarlar-uygulamalar ( ı yönet) e gidin. Android auto yu bulun. Konum iznini kapatın. Sorun haritalar ve aanın aynı anda konumu kullanmasından kaynaklı."

Ford Focus Sync 4 Wi-Fi Sorunu

Enes