Ford Courier Elektronik Sistem Arızaları Ve Güvenlik Sorunları

16 Kasım 2024 21:06

2024 Ford Courier marka aracı sıfır bayiden satın aldım, 2. gün tüm elektronik sistemleri devre dışı bıraktı; ESP, şerit takip vs. hepsi. Aldığım bayi Çetaş Mahmutbey’e gittim, baktılar ancak bir sorun gözükmedi. Arıza düzeldi, ara ara sürekli aynı arıza devam ediyor ve ilave olarak araç kendi kendine 'fren yapıldı, güç düşürüldü' diye bir uyarıyla kendi kendine fren yapıyor.
Çok tehlikeli olabiliyor bazen, aynı sorunu yaşayanlar varsa lütfen çözümünü iletsinler bana. Ford yapamayacak sanırım.

17 Kasım 2024 14:25

Bugünde araç tamamen kilitlendi, ya sıfır aracın aküsü bitti ya da faraç kilitlendi, yazık şu arabalar için milletten para alıyorlar

17 Kasım 2024 23:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Kasım 2024 23:15

Merhaba, Aracım bugün çalışmadı, yol yardım ile çalıştırıldı ve kar otomotiv Eyüp yetkili servisinize teslim edildi, giderken yine araç kendi kendine fren yaptı ve kaza riski oluşturdu, Kar otomotiv ile görüşebilirsiniz.

Samet
Samet

2025 model henüz 800 km yol yaptığım Courier aracımda aynı fren yapıldı hız düşürüldü hatasını alıyorum sizin sorununuz çözüldü mü çözüldü ise nasıl bir yol ilerlediniz bize bahseder misiniz. Eğer hala çözüm bulamadılar ise bu ayıplı mal üretimidir ve birilerinin canı yana bilir bu konuda mağdur kişiler olarak toplu yol alabilirsek emsal görülecek bir kararı hukuksal açıdan kazanmak çok rahat olacaktır.

Cengiz
Cengiz

Dostum bende de 2023 Focus var aynı hatayı aldım. İzmir Otokoç servisine götürdüm, kaile bile almadılar. Sıkıntı yok dediler. Yabancı sitelerden okuduğum kadarı ile fren müşüründenmiş. Zaten sende bundan bahsetmişsin. Yine servise gideceğim, bu sefer yapmazlarsa Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Problem: Fren yapıldı Güç düşürüldü

Kazım
Kazım

Şikayetiniz çözüldü mü bizde de var ne tavsiye edersiniz

Furkan

Merhaba Sorun fren müşürü ve aküden kaynaklı dendi ve serviste ücretsiz yapıldı, şu an için sorun yok. Aracınızda aynı sorunlar varsa en kısa sürede bayiye gösterip nelerin değiştiğini nelerin yapıldığını takip etmenizi tavsiye ederim, aksi takdirde yaptık deniliyor ancak hiçbir şey olmuyor

Ford Markasında Garanti Sorunu

Fırat
21 Kasım 2023 07:31
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
19 Kasım 2024 23:46