Yanlışlıkla Fitme Aboneliği Oluşturma Ve Ücret Çekilmesi

Yanlışlıkla Fitme Aboneliği Oluşturma Ve Ücret Çekilmesi
Viktoriya
19 Ağustos 2024 14:32

Fitpro adında bir akıllı bileklik uygulaması indirdim telefonuma verilerimi takip edebilmek için. Sonrasında önüme sürekli reklamlar çıkmaya başladı bir reklama gene sağlıkla alakalı ve fitpro'ya bağlı olduğunu düşünerek bastım ve üyelik oluşturdum. Sonrasında fitpro değil de Fitme adında bir uygulamaya üyeliğimi yaptı ve Paycell üzerinden Turkcell faturama 229 liralık abonelik ücreti yansıdı. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Üyelik nasıl iptal edilir diye İnternetten baktım. Şikayet var mesajlarını gördüm. Birçok insan çok farklı uygulamalardan bu reklama bastıkları için üyelik oluşturmuş yanlışlıkla. Uygulamayı indirdim aboneliği iptal etmek için sistem üzerinden olmadı. Turkcell’i aradım anladığım kadarıyla bu şikayete alışmışlar direk fitme’nin müşteri temsilcisi numarasını verdiler bizimle alakalı değil dediler. 0850 477 77 25 verilen numara budur aradım aboneliğimi iptal ettiler ama reklama ben bastığım için para iadesi olmayacağını söylediler. Genci yaşlısı her yaştan insanlar bu hataya düşmüşler çok güzel bir şekilde sistemi oluşturmuş fitme bir sürü insan mağdur olmakta.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

profile profile

Necat sonuçtan hiç memnun değil

Necat
11 Eylül 2024 22:56
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 19:43
Yanlışlıkla Üye Olduğum Fitme Aboneliğini İptal Edemiyorum

Murat
11 Ocak 2025 18:06
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Beyzanur
02 Eylül 2024 22:07