Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Findeks Kredi Notunuz Hesaplanamamıştır

Cihan
15 Aralık 2023 22:01

Kredi Notunuz Hesaplanamamıştır. Hatası alıyorum.

Hiçbir bankaya devlete kuruma borcum yok. Daha önceki dosyalarımı 1 yıldan fazla bir zaman önce kapattım.
Hiçbir şekilde bankalar ile çalışamıyorum çünkü kredi notum hesaplanamıyor. Hiçbir yere borcum olmamasına rağmen şu durum hayatımı zorlaştırıyor. Lütfen gerekli güncellemenin yapılmasını rica ediyorum.

18 Aralık 2023 09:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Aralık 2023 13:48

Müşterimizin ilgili talebi üzerine kendisi ile 18.12.2023 tarihinde görüşülmüş ve kendisine yardımcı olabilmek için gereken bilgi şahsen paylaşılmıştır. Veri sorumlusu sıfatıyla KKB Kredi Kayıt Bürosu Anonim Şirketi (“Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca tarafımıza yapmış olduğunuz şikayet ve/veya başvurular aracılığı ile kendi rızanız kapsamında ve/veya olması halinde vekiliniz aracılığı ile sözlü, yazılı veya elektronik ortamda elde edilen/aktardığınız kişisel verileriniz ve/veya olması halinde vekilinize ilişkin kişisel veriler; talep ve şikayet süreçlerinin yürütülmesi ve takibi, Şirketimiz ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin tesisi ve bu kişilerle olan ilişki ve operasyonların yürütülmesi ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi amaçları ile ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen meşru menfaat, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğü kişisel veri işleme şartları ile işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, Şirketimiz tarafından yukarıda belirtilen amaçlar dahilinde tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve kanunen yetkili özel kurumlara aktarılabilecektir. Bu kapsamda kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. Maddesi uyarınca sahip olduğunuz hakları hatırlatır, işbu haklarınız ve haklarınız kapsamındaki taleplerinize ilişkin ayrıntılı bilgiye https://www.kkb.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi adresimizden ulaşabileceğinizi bildiririz. Saygılarımızla, Findeks Müşteri İletişim Merkezi

Avcı
02 Temmuz 2023 00:20
Sezer sonuçtan çok memnun

Sezer
17 Ağustos 2024 07:34
"Konu hakkında bilgilendirme yapıldı, müşteri hizmetleri gayet kibar ve bilgilendirici bir açıklama yaptı. Teşekkürler"

Ahmet
12 Aralık 2023 16:09
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
28 Haziran 2024 11:09