Kader
23 Kasım 2023 04:014.100

1 hafta önce tütsü renginde boya satın aldım, ancak aldığım ürün katalogdaki ile alakasız çıktı. Evimin atmosferi tamamen bozuldu ve lila rengine dönüştü. Emeğime mi yoksa harcadığım paraya mı üzülsem bilemiyorum. Evimin güzel görünmesi için Filli Boya'nın en kaliteli ürünlerine güvendim. Yetkili kişilerden bir an önce geri dönüş bekliyorum, lütfen.

6 Aralık 2023 11:46

Az önce Filli Boya gelip baktı evime dönüş yapılacak dedi 2 hafta oldu dönül yok ben tütsü boya diye aldım katalog dan bakmadım bana bunu söylediler kuzenim de aynı şekil de katalog a bakmadan tütsü renk diye aldı ki benden önce aldı resimler de göreceğiniz gibi ikimize verilen boya farklı. İlk kuzenim aldı tütsü diye sonra ben aldım ama pişman oldum boya yapılan yerde baktığımız da ikimizin renk gramajlarını farklı koymuşlar mağduriyetimi göstermek zorundayım boya param ve usta parası verdiğim para çöp.! (Sağ sayfada üstten 2. Resim kuzenimin boyası. Sol sayfada alttan 2. Resim benim aldığım boya) İkimizde tütsü olarak veriliyor ama

Eki aç
23 Kasım 2023 04:39 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Filli Boya Boya Rengi Değişikliği

Halil
4 Ağustos 2023 08:464.990

"Çözüm süreci tahmin ettiğimden de hızlı çözüldü İlker bey e ve Filli Boya ya teşekkür ederim sonuna kadar ürünlerinin ve müşterisinin yanında olduğu için"

1 Yorum

Katalog Rengiyle Uyuşmayan Boya Nedeniyle Mağduriyet

Sevim
19 Ağustos 2025 09:073.108

Filli Boya'nın Momento serisinden aldığım boya ile ilgili ciddi bir sorun yaşadım. Katalogdan seçtiğim renk ile duvarda ...

Filli Boya Katalog Rengiyle Evde Çıkan Renk Tamamen Farklı

Seçil
9 Temmuz 2025 08:483.174

Filli Boya güz yağmuru rengi boya aldık. Evimiz için. Ama katalogdaki renk ile ilgisi olmayan bir renk oldu. Duvarlarımd...

Okan
13 Ağustos 2024 11:497.373

"Filli Boya bölge temsilcisine teşekkürler. En kısa sürede mağduriyetimizi giderdi ve ilgili davranışı için teşekkür."

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Filli Boya Aqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Filli BoyaAqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Hasann
Filli Boya Andezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli BoyaAndezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli Boya Renk Uyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Filli Boya RenkUyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Tarif
Filli Boya'nın Kalitesizliği