Okan sonuçtan memnun

13 Ağustos 2024 11:49
Okan'ın Teşekkür Mesajı
“Filli Boya bölge temsilcisine teşekkürler. En kısa sürede mağduriyetimizi giderdi ve ilgili davranışı için teşekkür.”

Filli boyadan gri tonlarda bir boya aldık bir odayı boyattık ve sabah baktığımızda gri ile alakası olmayan bir mavimsi renkle karşılaştık... Satıcımıza firmaya başvurduk oradaki yetkililer bize filli boyada bazen böyle durumlar olabiliyor diye nayif bir cevap versi. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçemiyoruz. Madem böyle bir sıkıntı var kaldırın o tonları o katalogdan insanların parasını neden çöpe attırıyorsunuz... Kalite diye Filli Boya yı tercih ettik ama sonumuz ilgisiz satıcı kalitesiz hizmet ve hayal kırıklığı oldu. Yeni boya alacağımıza mı yanalım yoksa tekrar boyanacağına
mı bilemedim... Mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum...

13 Ağustos 2024 14:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

13 Ağustos 2024 16:56

Geri dönmeniz ve cevap yazmanız umut verici. Umarım en kısa sürede çözüme ulaştırırsınız. Zira evimiz karman çorman karışık durumda boya sorununun çözülmesini bekliyoruz.

16 Ağustos 2024 14:59

Yasemin
Yasemin

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Henüz çözüm bulamadık

Filli Boya Dolu 35 Kartelayla Alakasız Bir Renk

01 Mart 2024 14:24