Filiz Dinçer (resmihesapfiliz_dincer) Sürekli Artan Talepler Ve Geri Alınamayan Para

27 Temmuz 2024 07:59723

Bana iddiada kazandığım paramı alabilmem için sürekli artan paralar istendi. Hepsini gönderdim ve bana hep bir sorun olduğu söylendi. F**** d*****, genel müdür F****** G**** ve çalışanları, para attığım IBAN sahibi K**** P****. Para göndermeyin, 100.000 TL paramı aldılar. 'On dakikada hesapta' diyerek beni oyaladılar. Eğer benim gibi kandırılan varsa beraber şikayette bulunabiliriz.

Özgür
Benzer Şikayeti Var
28 Temmuz 2024 14:06

Aynı şeyler bende yaşadım dekontlar paylaştığı belgeler kişilerin isimleri ile şikayetçi oldum hem Türkiye hem KKTC den. Yarın öbür gün sana başaka bir numaradan ulaşıp şikayeti silin paranızı yatıracağız diyeceklerdir inanma böyle bir şey yok. Şikayetçi ol istedikleri kadar telefon no ve PC ip lerini değiştirsinler yakayı ele verecekler

Casibom Yanlış IBAN Numarası Nedeniyle Para İadesi Sorunu

5 Eylül 2024 10:101.914

Bana gösterilen IBAN'a para attım, oyun oynamak için. Param geri hesabıma girmedi, 10 saat bekledim. Belki ben size güve...

1xbet Ve Bağlı Firmalarla Yaşadığım Olumsuz Deneyim

22 Temmuz 2024 15:361.430

Şikayetlerine bakarsanız, sürekli para talep ettiklerini görebilirsiniz. İlk para yatırdığınızda tekrar para istiyorlar ...

1xbet Ve Bağlı Firmalarla Yaşadığım Olumsuz Deneyim
1 Yorum