03 Ekim 2024 17:34

Filiz Makarna son kullanma tarihi 04/06/2026 olmasına rağmen bugün 03/10/2024 tarihinde ürünü yaparken içinden böcek ve solucan çıktı. Makarna pişerken tam olarak emin olamadım fakat suyun yüzeyine siyah siyah minik parçalar çıkmaya başlaması ile rahatsız oldum. Ardından makarnayı süzdüm ve suyunu tekrar kontrol ettiğimde içinden solucan çıktı. Makarnanın üzerinde de bir adet böcek mevcuttu. Bu yalnızca görebildiğim. Göremediğimiz neler mevcut içinde kim bilir!

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 20:23
Filiz Makarna Makarnada Böcek Şikayeti
Filiz Makarna Makarnada Böcek Şikayeti

Kapalı Paket Makarnadan Böcek Çıkması Ve Hijyen Sorunu

23 Ekim 2025 15:01
Sude sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 15:46
Makarna Alımında Beklenmedik Sürpriz
Makarna Alımında Beklenmedik Sürpriz
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Filiz Makarna Aldığım Makarnadan Böcek Ve Kurt Çıktı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

31 Ekim 2025 20:39
filiz-makarna-aldigim-makarnadan-bocek-ve-kurt-cikti-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-4.jpg

17 Kasım 2024 19:26