Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Fil Oyun Ve Kahve Evi (Yalova) Personel Tavrı

Fil Oyun Ve Kahve Evi (Yalova) Personel Tavrı
20 Mayıs 2024 11:19

Yalova fil oyun evinde bir doğum günü davetine katıldık. Buraya çocuğumuzla beraber gittik. Burada çalışan veya sahibi tam olarak bilmediğimiz a*** adındaki kişi çocuklara görsel bir takım oyunlarla çocukları eğlendirmeye çalışıyordu. Buraya kadar her şey güzel. Daha sonra a*** denen bu şahıs ebeveynleri de oyun alanına davet etti. Biz de oyuna katılmak için çocuklarımızın yanına gittik. Oyuna katıldığımız sırada bir sessizlik içerisinde hey sen Gucci li diyen a** bana karşı üslubu bozuk saygısızca sen de çadırın altına gir diyerek herkesin önünde beni rencide etti ve bana saygısız bir üslupla yaklaştı. Ben çok rahatsız oldum ve oyun alanını terk ettim.
Daha sonra bu kişi balonlarla çocuklara balondan şekiller yapmaya başladığında kızım sırada olmasına rağmen benim kızım olduğu için ve oyun alanını terk ettiğim için kızımı sıranın sonuna aldı. Kızıma yanıma gel sana başka balon alırız dediğimde ise bana sert bir ifade ile bir sorun mu var diyerek yine azarlamaya çalıştı. Bu kişi herkes ile aynı şekilde rahat tavırlarla davranmamalı ve biraz tavırlarına dikkat etmeli mesafeli davranmalı.
Her insan aynı rahat tavırları kaldıramayabilir. Ben aslında bu kişiyi dava etmek istiyorum. Çünkü herkesin içinde beni rencide etti ve rencide oldum. Herkes bana baktı ve ben sanki sadece Gucci gözlük takıyorum diye aşağılandım mı, benimle alay mı etti bunu anlayamadım. Bu işletme bir şeklide bu kişinin bu tavırları nedeniyle uyarılmalı

Caramel sonuçtan hiç memnun değil

Massy Kids & Family Cafe Çocukları Ağlatarak Kurumdan Kovuyor

25 Ağustos 2024 23:44

09 Eylül 2023 11:32
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Pastahane Türkan Turaman Memnuniyetsizliği

23 Aralık 2023 19:00
Pastahane Türkan Turaman Memnuniyetsizliği
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Bambino Park'ta Yaşanan Sorumsuzluk Can Sıktı

10 Mayıs 2025 22:27