02 Mayıs 2024 02:39

Fiko ocakbaşı adlı işletmede yaşadığımız olumsuz deneyimleri paylaşmak istiyorum. Arkadaşlarımızla düzenlediğimiz doğum günü kutlaması sırasında, dışarıdan getirdiğimiz pastamız için 700 TL, kişi başı kuver için 900 TL ve bahşiş adı altında 760 TL ücret talep edilmiştir.

Hesap ödeme aşamasında ise, pastayı üfleyen arkadaşımıza defalarca pos cihazı ile baskı yapılmıştır. Sunulan 4 çeşit kebap, 3 çeşit meze ve 2 salata yanında, alkolsüz 4 içeceğin dahil olduğu toplam tutar 8.365 TL olarak belirlenmiştir.

Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğimizi işletme yetkililerine ilettik. Ayrıca, masamızdaki arkadaşlarımıza karşı gösterilen saygısız tavır için hukuki yollara başvuracağımızı belirtmek isteriz.

İşletmede bulunan personelin tutumu ve servis edilen pastanın durumu da maalesef beklentilerimizi karşılamamıştır. Vale hizmeti için belirtilen ücretin üzerinde bir tutarın tahsil edildiğini fark ettik. Tüm bu yaşadıklarımızı göz önünde bulundurarak ve yaşadıklarımızı ilgili mercilere bildirme kararı aldık.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Fiko Ocakbaşı Garsonların Baskısı Ve Yüksek Hesap Şoku

14 Şubat 2025 19:43
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Fiko Ocakbaşı Fahiş Fiyat Ve Kalitesiz Hizmet Şikayeti

17 Ağustos 2024 12:33
Fiko Ocakbaşı Fahiş Fiyat Ve Kalitesiz Hizmet Şikayeti
Canan sonuçtan hiç memnun değil

İkinci Bahar Ocakbaşı Ataşehir Bizimle İlgilenilmemesine Rağmen Hesap 10 Bin Tl Geldi

09 Aralık 2024 10:24
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Baskıcı Hizmet Ve Gizli Ücretler

02 Mart 2025 01:04