Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 23:02

15 Haziran 2024'te sıfır aldığım Fiat Egea aracın boyası kalktı, servis önce 'Sen yapmışsın' demeye çalıştı, sonra 'Genel merkeze yazalım, fotoğrafları gönderelim, cevabı sana bildireceğiz' dedi. Anahtar tesliminde 'Yılı dolunca veya 10.000 km'ye gelince yağ değişimine gel' dediler. 2.000 km'de yağ çubuğuna baktım, yağ en üstten yarıya inmişti, aradım, servise göster dediler. Hiçbir şekilde sıkıntılarını kabul etmiyorlar. Sanki ikinci el araç almışım gibi çile çektiriyorlar. Bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum, o kadar para verdik. Başımıza bela aldık.

01 Ekim 2024 22:43

Sıfır aldığım Fiat Egea marka araç ta parçaların birleştiği noktada boya kalkması meydana geldi, götürdüğümde inceleme sonucu boyama kararı çıktı, ayrıca yağ eksiltme si oldu ve yağını tamamlayalım denildi, ayrıca servis bakımı veya 5000₺ ödeyelim denildi. Sıfır araç ta boya kalkıyor ve 5000₺ teklif ediliyor sizce de komik bir rakam değil mi.

Ek
02 Ağustos 2024 09:46 (Şikayetten 10 saat sonra)
03 Ağustos 2024 14:47

Genel merkezin araması üzerine dun bayi dönüş yaptı, boya dökülen kısıma rötuş ya da parça boya kari gelmiş genel merkez den, yağ eksiltme için ise: satarken 10 000 km de yağ değişimi ne gel diyenler, şimdi kitapçığımızda yazıyor her 2 000 km de 400 ml yağ eksiltmesi normaldir gel ekleyelim diyorlar. Satarken bunu niye söylemesinin dediğimde kitapçıkta yazıyor cevabını veriyorlar. Resmen kandırmaca dolandırıcılık başka bir şey değil.

03 Ağustos 2024 14:57

Genel merkezin araması üzerine dün bayi dönüş yaptı, boya dökülen kısıma rötuş ya da parça boya kararı gelmiş genel merkez den, yağ eksiltme için ise: satarken 10 000 km de yağ değişimi ne gel diyenler, şimdi kitapçığımızda yazıyor her 2 000 km de 400 ml yağ eksiltmesi normaldir gel ekleyelim diyorlar. Satarken bunu niye söylemediniz dediğimde kitapçıkta yazıyor cevabını veriyorlar. Resmen kandırmaca, dolandırıcılık başka bir şey değil. Ben sıfır araba aldım öylemi burnumdan geldi, şimdiye kadar 6 tane ikinci el arabam olmuştu hiç birinde ne mağduriyet ne de sıkıntı yaşamamıştım, kimse sakın ola Egea almaya, bakalım sonumuz nasıl olacak.

Emre
Emre

Ya kardeşim bizde Egea kullanıyoruz her markanın ayrı ayrı sıkıntıları var sen muhtemelen 1.4 benzinli Egea aldın 1.4 benzinlerde kronik sorun aracı satmaya bak ya 1.3 ya da 1.6 al ömürlük kullan bende 1.6 dct var gayet memnunum Volkswagen vardı DSG şanzıman kanser etti 1.4 lerde yağ eksiltir dediğim gibi keşke almasaydınız

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Garantili Fiat Egea Mağduriyeti

Serkan
09 Temmuz 2024 14:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 01:34

Fiat Egea Cross Yağ Eksiltme