Mert sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Klima Arızası

13 Temmuz 2024 19:53

Şoförü olduğum 2024 Ducato 2.2 aracın kliması arızalandı. Arızalandı dediğim 32000km de ses yapıyordu kompresörden. Fiat Otokoç Nilüfer'i aradım açmadı. Sonra müşteri ilgili merkezine bağlandım ve beni arayacaklarını söylediler. Birkaç saat sonra ilgili bayiiden dönüş aldım taa kaç gün sonrasına randevu verdiler. Araç yolcu nakli amaçlı kullanıldığı için ve temmuz ayında olduğumuz için klimayı sürekli kullanmak durumundayım. Randevu tarihi gelene kadar klima kompresörü komple dağıldı. Klimayı açınca araç stop ediyor. Neyse randevudan önce servise bir göstereyim dedim. İlgili servise gittim. Bir usta baktı ve zaten tavan kliması var bunu garantiye sokmazlar dedi. Tamam dedim. Aldığım yere götürdüm orada da servisin çözmesi gerek orijinal kompresörden bağlantı yapıldı dedi. Ayrıca orijinal kompresörden ekstra klima için çıkış verildiğini yani araçta bu gibi sistemler için bir ön hazırlık olduğunu belirtti. Randevu tarihinde aracı bıraktım. Ortalama yarım saat sonra servisten gelen telefonda aracın garantiye girmeyeceğini, girse bile parçanın tekrar bozulacağını, bozulmayacak olsa bile parçanın hiçbir yerde bulunmadığını söylediler. Şimdi benim anlamadığım şunlar; bu araç ne zaman lifte kaldırıldı, ne zaman incelendi, ne zaman TOFAŞ'la ilgili yazışmalar videolar atıldı da bize geri dönüş sağlandı? Hadi bu hızlı ilerleyen bir süreç; takmadan parçanın bozulacağını nereden biliyorsunuz? Parça tedariğini yapamadığınız aracı neden satıyorsunuz? Serviste ve ilgili personel taşımacılığı camiasında da duyduğum üzere 2.2 motora sahip araçlarda bu gibi sıkıntıların olduğu biliniyor. Umarım Fiat Türkiye durumla ilgilenir.

14 Temmuz 2024 09:25 (Şikayetten 13 saat sonra)
17 Temmuz 2024 12:37

Fiat dönüş sağlamadı kendim gidip kompresör buldum. Serviste 52.000 TL denilen parçayı 12.500 TL'ye aldım.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Manifold Sorunu Ve Yüksek Onarım Maliyeti

10 Ekim 2024 21:25

Seka
22 Aralık 2024 01:53
Fiat Ducato'da Bitmeyen Arıza Ve İlgisizlik
Vasif sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Elektronik Arıza Ve Daha Niceleri

Vasif