Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 2023 Ducato Partikül Arızası

13 Eylül 2024 21:43

2023 model 33.000 km'de Fiat Ducato aracım partikül arızası yaptı. Servis partikül sökülüp temizlenecek dedi. Temizlettik. Bu sefer sorun turboda dendi. Sökülüp İstanbul'a gideceğini söylediler. Araç 1 hafta yattı. Geldi çözdük dediler. 1 hafta sonra tekrar arıza ışığı yandı. Tekrar gittim servise baktılar katalizör arızası, sen git biz garantiden parça isteyeceğiz gelince ararız dediler. 2 hafta arayan soran yok. Servise gittim, abi iyi ki geldin garanti parçayı istiyor. Söküp yollamamız gerek dediler. Ben personel ve öğrenci taşımacılığı yapıyorum. Okullar açıldı. Arabayı yatırma gibi bir şansım yok. Yedek parçanız yok mu garantiden gelene kadar araç yürüsün dedim. Müdür ile görüşüp arayalım dediler yine arayan soran yok. Bu model Ducato'larda partikül kronik sorun olduğu söyleniyor. Fiat'ın mağduriyetimi çözmesini istiyorum.

03 Aralık 2024 10:58

2023 model Ducato sahibiyim. Ağustos ayı sonundan beri aracımda dpf arızası var. Personel ve öğrenci taşımacılığı yapıyorum. Fiat dan aracımı yatırmadan çözüm bulmalarını istedim ancak hala bir çözüm bulunamadı. Aracımı bu şekilde arızalı dpf ile kullanıyorum 2 aydır. Bir çözüm bekliyorum firmadan

14 Eylül 2024 10:24 (Şikayetten 12 saat sonra)
14 Eylül 2024 11:38

Merhaba. Henüz iletişime geçilmedi benimle.

29 Kasım 2024 11:30

Benim sorunum hala çözülmedi

Dogan sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Fiat Ducato Motor Arızası

Dogan
24 Temmuz 2024 15:22
Tunay sonucu yetersiz buldu

Fiat Doblo Partikül Sorunu

Tunay
25 Ekim 2023 17:23
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Garanti Süresi Ve Arıza Sorunları

Fatih
21 Şubat 2025 19:37
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
16 Ağustos 2024 19:16