18 Nisan 2024 09:04

Fi kuaför murat ö*** Başakşehir'de bulunan şube kesinlikle aldığı parayı hakketmiyor. Evde kendi saçımı kendim bu şekilde böyle yıpratabilirdim kendim bu turunculaşmayı yapabilirdim. 5000₺ vermeye gerek yoktu. Bir de gitmeden önce farklı fiyat konuşuyorlar, gittiğinde farklı. Gittiğimde kaç sefer sordum yıpranır mı saçım, lastiklenme olur mu ona göre yaptıracağım diye, hayır asla güvenilir yerdesiniz, doğru kuaför tercih ettiniz diye başlıyor.
Kırıklarını alayım diye kesmeye başladı, saçımı daha çok yaktı. Resmen lastik gibi uzuyor saçım. Renk tonu da inanılmaz kötü. Benim gösterdiğim model farklıydı bu senin saçına olmaz diye, başka model gösterdi onun yarısını yapamadı bile.
Söylediğim şu an sıcak maske var, ondan böyle diye durdu. Bir sene saçıma, hiçbir şey yapmadım, bakımdan hariç saçlarım uzasın, güzel bir model yapayım diye e*** gördüm Instagram'da bayağı araştırdım, adamın hakkında kötü bir şey yoktu. Meğerse siliyor kötü yorumları. Çünkü çıktıktan sonra yolda yorum yazacağım diye baktığımda yeni bir iki kötü yorumlar gördüm. Ama sonradan yok oldular. Google'da hatta yorumları kapatmış. Sadece iyi bir yorum var. Kim bilir onu da kendi yapmış olabilir. Kaç saatlik yol gidip hayal kırıklığına uğrayıp geri geldim yazık.

Salon 88 'de Yaşadığım Hayal Kırıklığı

13 Eylül 2024 15:22
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Ombre Kuaför (Yenimahalle/Ankara) Memnuniyetsizliği

04 Şubat 2025 16:08