20 Eylül 2024 18:34

Merhaba, 19 Eylül'de stadyumdaki Fenerium'a halihazırda satın almış olduğum formama isim ve numara yazdırmak için gittim. Büyük bir heyecanla beklediğim formamda ismim küçük yazılmıştı. Dünya Fenerbahçeli Kadınlar Günü öncesi çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Neden harflerin küçük olduğunu sorduğumda kasadaki hanımefendi "Bu çocuk forması değil mi? " deyip önce formaya baktı. Sonra olmadığını görünce " Kadınlara daha küçük baskı yapılıyor zarif dursun diye" diyerek durumu çevirdi fakat bana en başta böyle bir şey sorulmadı. Ben adımın daha küçük yazılmasını istemedim. Zaten kırışık durunca hiç okunmuyor ismim. Yeni aldığım eski sezon formasıydı çok heyecanlıydım şimdi çok üzgünüm. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Hiç güzel durmuyor

04 Ekim 2024 14:35 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhaba,şikayetinize istinaden tarafınıza bi çok kez iletişime geçmiş olup ulaşamadık.Bu sebeple tarafınıza bilgi paylaşılamadı.

12 Kasım 2024 17:57
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
02 Ağustos 2024 22:14
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Mağazasından Alınan Formanın Baskısı Sürekli Sökülüyor Ve Çözüm Sunulmuyor

Belgin
08 Ağustos 2025 10:15