Eda sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Fenerbahçe Jimnastik Okulu Çok İlgisiz

24 Mart 2024 21:18

4 yaşındaki kızımı jimnastiğe yazdırmak için götürdüm bu kadar ilgisiz alakasız bir kurum görmedim deneyimli dedikleri öğretmen çocukla ilgisi yok .çocuk sınıfa ilk giriş yaptığında daha ilgili alakalı olması lazım ki çocuk sınıfa adapte olsun çocuk sınıfta kendi kendine oynamaya çalışıyor. Öğretmen kendi öğrencileriyle ilgileniyor çocuk anne anne deyince sınıfın adaptesini bozuyor diye bizi sınıftan çıkardın ve bunu bütün velilerin ve sınıfın içinde yüksek sesle söyledi yanıma gelip kibarca dile getirmeye bile üşendi o kadar yeni ve deneyimsizler.

Yorumlar (5)

Barbaros
Barbaros

Eda hanım, hangi cimnastik okuluna karar verdiniz acaba? Ben de şu an bir arayış içindeyim çünkü. Tecrübenizden yararlanmak isterim.

Merhaba Yakacık cimnastik okuluna gidiyoruz 1 yıldır gayet ilgili ve alakalılar

Onur
Onur

Eda hanım merhabalar, bilindiği üzere sporcumuzun katıldığı çalışma bir grup çalışması ve bakıldığı zaman belli bir program dahilinde çalışan bir grup yapısından bahsediyoruz. Minder üzerindeki her sporcu ve dışarıda ki her veli bizler için eşit durumdadır ve antrenörlerimizin sporculara ve velilere yaklaşımı da bu netice ile şekillenmektedir. Teknik kadromuzun, belgeli ve deneyimli antrenörlerden oluşmakta olduğunu da tekrar hatırlatmak isteriz. Sporcumuzun oryantasyon sürecinde yaşadığı probleme yakınen şahit olduk, saha içi organizasyonlara aykırı davranış göstermesi grup çalışma yapısını da ne yazık ki negatif yönde etkilemiştir, Dolayısıyla, sizlere de konu ile ilgili çözüm önerisi de sunmaya çalıştık ancak ne yazık ki bu konuda başarılı olamadık. 160 sporcuya ev sahipliği yapan, memnuniyet ve gelişim odaklı bir spor okulu olarak görüş ve önerilerinizi dikkate alacağımızı bildirmek isteriz... Saygılarımızla. Kartal Fenerbahçe Spor Okulları

Eda

Ve ben ertesi gün başka bir kurumla görüştüm. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık gayet güzel çocuğumla ilgilendiler olması gerektiği gibi çünkü çocuk ilk defa başladı çocuğuma bütün hareketleri yaptırdılar gösterdiler ve oraya şu anda başladık demek ki sıkıntı benim çocuğum da değil sizin öğretmeniniz de sınıftan ayrıldıktan sonra yukarıya çıkıp size gelip durumu anlattım beni hiçbir şekilde ikna etme gereğinde bile bulunmadınız çünkü direk öğretmeninizi savunmaya aldınız. Kusura bakmayın ama bu şekilde eğitimci olunmaz.

Eda

Dört yaşındaki çocuk grup organizasyonu ne derecede bozmuş olabilir saldırganlık mı yaptı arkadaşlarına mı saldırdı daha ilk gelen öğrenciye bu şekilde mi yaklaşıyorsunuz önce çocuğa yapılan hareketleri bir göstermesi gerekiyor değil mi çocuk ilk defa başladı oraya çocuk kendi kendine Zıplıyor oynuyor öğretmenin çocukla alakası yok durmuş orada tek tek sıradan almaya çalışıyor çocuk en arkada hareketlerin hiçbirini yapamıyor çünkü bilmiyor daha sonra parkur kurdu çocuk yastığa çıktı diye sınıfın düzenini bozuyor diye bizi sınıftan çıkarttı.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Spor Okulları'nda İlgisiz Eğitmenler ve Çözüm Odaklı Olmayan Yaklaşım

11 Ağustos 2025 15:27
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Dünyam Cimnastik Spor Okulu (Kırıkkale) Kesinlikle Sıkıntılı Bir Yer!

20 Şubat 2025 09:31
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Spor Okulları Fenerbahçe Anatolium/Mamak Spor Okulu

24 Haziran 2024 01:53