Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Spor Okulları Fenerbahçe Anatolium/Mamak Spor Okulu

24 Haziran 2024 01:53

Merhaba Anatolium Fenerbahçe cimnastik kulubü ile ön görüşme yaptık. Bize randevu verdiler 3 yaş grubu için bizi çağırdılar. Çocuğu hazırlayıp götürdük bu gruptan çalışıp bu kuralları öğrenmiş çocuklarla deneme için antrenmana alındı. Diğer çocuklar kuralları bildiği için düzenli bir şekilde derslere devam ettiler. Bizim çocuğumuz söyleneni yaptı komut aldı ama dikkati ilk defa girdiği ortam olduğu için meraklıydı sadece verdikleri çemberin içinde oturmadığı için sorun oldu... Ben bunları televizyondan izledim. Diğer çocuklar düzenli olup bizim çocuğumuz hareketli olunca. Öğretmenler kendi aralarında konuştu 15dk içerisinde çocuk salondan çıkarıldı! İlk defa girdiği, mutlu olduğu yeni gelen bir öğrenciyi sınıfında istemediler. Ben ağladım çocuğum ayrı ağladı söz dinleyeceğim tamam anne diye ağlayan çocuğa, çocuğu alın burda ağlamasın deyip bizi uzaklaştırdılar. Çocuk bağırmadı, koşmadı, kimseye bir şey yapmadı sadece çemberde oturmadı yakınını incelemek istedi çünkü 3 yaşında! Yarın görüşürüz ama pek sanmıyorum deyip çocuğu yaka paça kucağıma verdiler... Kulübünüze yakışmayan bir davranışla karşılaşmamız bizi üzdü.

Bad sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Spor Okulları'nda İlgisiz Eğitmenler ve Çözüm Odaklı Olmayan Yaklaşım

11 Ağustos 2025 15:27

22 Ekim 2023 14:36
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Spor Okulları Çocuğuma Uygun Olmayan Yaklaşımla Hayal Kırıklığı

11 Mayıs 2025 18:24
Samet sonuçtan çok memnun

Geç Bilgilendirilen Forma Zorunluluğu Ve Çocuğuma Uygulanan Psikolojik Baskı Nedeniyle Yaşadığımız Mağduriyet

05 Kasım 2025 17:15
"Fenerbahçe Spor Kulübü Spor okulundan Derya hanım tarafıma ulaştı ve olayı anlattı. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar yaşandığı bu konuda oldukça duyarlı olduklarını bana ilettikleri için sorunumuz çözüldü. Geri dönüş sağladıkları için ve ılımlı yaklaşımları için teşekkür ederim."

Fenerbahçe Spor Okulları Fenerium Cimnastik Mayosu Temini

29 Mart 2024 11:30