Ünal sonuçtan çok memnun

Fatih Volkswagen Passat CC Kısa Far Yanmama Ve Kapı Çocuk Kilidi

29 Ocak 2024 01:24
Ünal'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

Giresun Fatih Volkswagen Servisine 2016 model Passat CC aracımı götürdüm. Yağ ve filtre değişimi yaptırdım. Ayrıca sol arka kapının içeriden açılmadığını söylediğimde bana "aracın 1 gün serviste kalması gerektiğini ve kapının sökülerek tetkik edileceğini ve büyük bir ihtimalle kapı açma kapama motorunun bozuk olabileceğini. Bu durumunda en az işçilik dahil 12.500 TL tutacağını"söylediler. Ben de aracı onlara bırakmayıp bir kaportacıya uğradım. Kaportacı kapıya baktı ve çocuk kilidi pozisyonunda olduğunu söyleyerek durumu çocuk kilidi pozisyonundan çıkardı ve sorun çözüldü. Servise güvensem boşu boşuna 12.500 TL HP param gitmişti.
17.01.2024 tarihinde ilgili servise yine giderek aracımın ön kısa farının yanmadığını söyledim. Servis yetkilisi "aracı incelediğini ve sorunun Far kontrol Ünitesi olduğunu ve far kontrol Ünitesinin ve elektrik tesisatlarının değişmesi gerektiğini, bunun da 28.000 TL tutacağını" söyledi. Ben aracımı alıp Giresun Sanayii de oto elektrikçiye götürdüm. Oto elektrikçi Ampulün kesik olduğunu söyledi ve ampulü değiştirdi. Sorun çözüldü.
Yukarıda yazdığım 2 duruma baktığımızda Giresun Fatih Volkswagen Servisinin ya hiçbir işten anlamayan ustalarla dolu olduğu, ya da bilinçli olarak müşterileri mağdur etmek istiyor.

Ünal

Eksper Raporunda Gizlenen Gerçekler

12 Şubat 2025 18:33

Özfırat Otomotiv (Urfa) Şikayeti

28 Kasım 2024 15:55
Osman sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 12:09