Fark Burada Farkburada İlk Bisikletim Kusurlu Ürün Gönderdiler

Fark Burada Farkburada İlk Bisikletim Kusurlu Ürün Gönderdiler
09 Mayıs 2024 13:22

Hepsiburada üzerinden Farkburada satıcısından 'Ebeveyn Tutacaklı İlk Bisikletim' ürününü satın aldım. Ürün demonte olarak geldi. Ben montajını yaptım ancak ön tekerlek kısmı zaten monte edilmiş bir şekilde ve bütün halinde gelmişti. Ürünün montajını tamamladıktan sonra çocuğum ürünü kullanmaya başladığında, pedalları çevirmesine rağmen tekerleğin boşa döndüğünü fark ettik. Yani pedallar dönüyordu ancak tekerlek hareket etmiyordu ve bu sorun, benim monte ettiğim kısımda değil, zaten monte edilmiş ve bütün halinde gelen ön tekerlek parçasında yaşanıyordu. Bu nedenle herhangi bir kullanıcı hatası veya montaj hatası söz konusu değil, kusurlu bir ürün gönderilmişti. Ön tekerleğin dişli kısmı çok gevşekti ve sıkıştırılsa bile kullanımda yerinden çıkıyordu. Bunun üzerine Hepsiburada'ya iade talebinde bulundum. Aradığımda ürünü demonte etmeden, bütün halinde göndermem gerektiğini söylediler. Ancak kapıya gelen görevli, ürünün bu şekilde kutuya sığmadığı için alamayacağını belirtti. Ben de ürünü demonte edip, yeni bir iade talebiyle gönderebilmek için iadeyi iptal ettim. Ancak bazı parçalar takıldıktan sonra yerinden çıkmadığı için yine kutuya sığmadı ve bu süreçte 14 günlük iade sürem dolmuş oldu. Hepsiburada ile yaptığım görüşmede bana yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Farkburada satıcısını aradığımda ise telefonlarına cevap vermiyorlar. Kusurlu bir ürün gönderdikten sonra telefonlara cevap vermemek büyük bir saygısızlık. Çalışmayan bir bisiklete para ödedim ve bu durumu şahsi meselem olarak görüyorum. Haksızlık karşısında asla tahammülüm yoktur ve bu konuda dava açmak ya da Tüketici Hakları'na başvurmak dahil olmak üzere her yolu deneyeceğim.

09 Temmuz 2025 11:05
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 17:54
Eksik Ve Hasarlı Fırın Teslimatı Sonrası İade Mağduriyeti
Eksik Ve Hasarlı Fırın Teslimatı Sonrası İade Mağduriyeti
Selma sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 16:16

29 Temmuz 2023 12:44
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Turkuaztrade Alışverişinde Yaşanan Sorunlar

18 Nisan 2025 19:33