Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Farabi Hastanesi (Konya) Kadın Doğum Doktoru Üslubu

17 Ağustos 2023 16:27

Konya Farabi Hastanesi kadın doğum doktoru **** hamilelikte yaşadığım kanama sorunu nedeniyle muayene olmaya gittim. Öncesinde acil bir durum olabilir diye devlet hastanesinin aciline gittim, muayene oldum. Bir sorun olmadığı ama yine de önlem alınması gerektiği söylendi. Düşük tehlikesi olabilir diye kendi doktoruma da muayene olmak istedim ama çok sert ve çirkin bir üslupla karşılaştım. Devlet Hastanesi gerekli tedaviyi uygulamış, niye bana geldin der gibi bir tavrı vardı, sürekli beni panik olmamla stresli olmamla suçladı (toplamda iki muayene ve 10 dakikalık görüşmeyle bu tespiti nasıl yaptı, orası da sorgulanır). Hamilelikte kanama yaşayan bir kadın ne kadar rahat olabilir acaba? Sonuç olarak odasından ağlayarak çıktım, söylediğim bir kelimeye takılıp yüz defa vurguluyor ama sanki ben çok takıntılı biriymişim gibi bir algı yaratıyor. Şimdiye kadar gördüğüm doktorlar içinde en hastayı aşağılayan, egosu yüksek doktordu. Emekli olacakmış, bence de olsun, belli ki devam ederse çok hastanın sinir ayarlarıyla oynayacak.

Ahmet
Ahmet