Sefa sonuçtan çok memnun

Fakir Torbasız Dikey Süpürge, inovator X 7269

08 Aralık 2024 22:01
Sefa'nın Teşekkür Mesajı
“Tarafıma ulaşan Fakir yetkilisine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar benzer şikayeti olanlar varsa bu işaretin anlamı filtre tıkanıklığıymış, filtreye çıkarıp temizledim. Uyarı gitti. Ürünümü severek kullanmaya devam ediyorum her şey için teşekkürler.”
07 Aralık 2024 14:22

Ürünü alalı 3 gün oldu. Elektronik ekranda "u" harfine benzeyen bir kırmızı ışık yanıp sönüyor. Kullanma kılavuzu çok sınırlı, elektronik paneldeki ışıklarla, uyarılarla ilgili bir açıklama yok. Üretici firma Saruhan Plaza telefonu uzun uzun aradım açan yok. Fakir'i aradım, görüştüm beni servise yönlendirdi. Servise aradım "bu hatanın sebebi ne" diyorum. Bana garanti belgesi ve faturasıyla getirin Bir bakalım diyorlar. Ürünüm çalışıyor, ürünü seviyorum. Belki basit bir şeydir. 2-3 günlük cihaz için Garanti, tamirat, değişim sürecine girmek istemiyorum. Ancak hata sebebini bilen yok ilginç. İnternette de araştırdım bulamadım.

08 Aralık 2024 22:31 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

22 Aralık 2024 12:40

Osman
Osman

Yok artık 😁😀😂 filtrenin tıkandığından haberin yok çekişten değil mi düşmedi. Diş fırçasıyla al aralarını 😎

Garanti Dışı Batarya Ücretine Karşı Tüketici Hakları İhlali

26 Ocak 14:52