28 Ağustos 2024 21:49

Dikey süpürge arayışındayken elektronik mağazalarında öneri ve tavsiyeler üzerine Hepsiburada üzerinden 7 Şubat 2024 tarihinde 15.840 TL ödeyerek aldığım Fakir Bolt Xplus Aqua 8472 dikey şarjlı kablosuz süpürge, çok yoğun kullanmadan dikkatli kullanmamıza rağmen (plastik kalitesinin düşük olduğunu düşündüğüm) katlanabilir yerinden kırıldı. Ürün tam bir fiyasko. İnternette genel şikayetlere baktım ve herkesin aynı yerden şikayetçi...
Gelelim müşteri hizmetlerine, kırılan parça değişimini müşteriden istiyorlar. Verdiğimiz parayla kaliteli olduğunu düşündüğümüz Fakir'i tercih ettik. Beklenen performansı asla karşılamadı. İade talebim yok. Ürünün sorunlu yeri değişmezse bütün mecralardan Fakir markasının ürününün arkasında durmadığını paylaşacağım.
Umarım destek olursunuz.

28 Ağustos 2024 22:01 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Smsnen sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 15:25

24 Eylül 2024 21:52
Fakir Bold X Plus Aqua 8472
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Kırılan Süpürge Parçası İçin Garanti Dışı Bırakılan Ve Geciken Servis Süreci Mağduriyeti

11 Ekim 2025 10:30

Fakir Ev Aletleri Kategorileri