Eyyo Butik Müşteri Hizmetleri

13 Ocak 2024 06:35

Dün hem müşteri hizmetlerine hem kendilerine kapıda ödeme yaptığım siparişimi iptal ettiğimi dile getirdim. Onlarda zaten kapıda ödeme yaptığım için direk kargoya çıkmadan iptal olacağını söylediler Yani Kabul ettiler ve siparişimi iptal yaptılar. Şimdi bana Aras Kargo'dan mesaj geliyor kargonuz yola çıkmıştır diye. Vallahi kargoyu ben alamam. İade olur sorumlusu da sizsiniz.

eyyo-butik-musteri-hizmetleri-2.jpg
eyyo-butik-musteri-hizmetleri-1.jpg
20 Şubat 2024 17:41 (Şikayetten 1 ay sonra)

22 Ocak 2025 13:33
Kargo İptalinde Yaşanan Sorun Ve Tüketici Hakları İhlali
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 10:41
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 14:27
Yağmur sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2025 10:53
"10 gün boyunca arayarak yardımcı olmayan ekip buraya şikayet yazar yazmaz hiçbir kesinti yapmadan altını çizerek belirtmek isterim iademi aynı gün gerçekleştirdi. Yani insanları oyaladıkları konusunda yanılmamışım. Sevgili berfin hanım yaşadığım negatif durum için özür dileyip buradan şikayetimi kaldırmamı iletti. Özellikle belirtiyorum aynılarını başkaları yaşamaması için asla silmeyeceğim. Benden iade kesintisi yapmadınız ama başkalarından yapıyorsunuz. Beni 18 gün boyunca uğraştırıp. Dünya kadar vaktimi harcadınız. Kargoyu kötü bir firma ile anlaşarak bana ulaştırmayıp başka bir yere bıraktığını belirtmeme rağmen gün günde kargo aradım. Bana kolaylık asla sağlamadınız mağduriyetimi buraya yazana kadar çözmeye çalışmadınız. Yaşattıklarınız ayıp."
Geciken Kargo Ve İade Sorunu: 18 Günlük Bekleyiş
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 16:10
Eyyo Atelier Kargo Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgi