Ofis Tekin'den Aldığım Exvega Marka Koltuk Teslim Edilmedi

Soner
10 Haziran 2023 13:29

13.05.2023 tarihinde Ankara Sitelerde bulunan Ofis Tekin Büro Mobilyaları Dek. Gıda Tur. İnş. Paz. San ve Tic a. Ş firmasına ait mağazaya gittim. Bir adet Exvega Andromeda oyuncu koltuğu beğendim. Benimle ilgilenen görevliye teslimat tarihini sorduğumda en geç 20.05.2023 tarihinde, kargoda sorun olursa da en geç 22.05.2023 tarihinde adresinizde olur cevabı verdi. Ödemeyi yaptım Tahsilat makbuzunu ve sipariş formunu aldım çıktım. Aradan iki hafta geçti ne koltuk geldi ne de bir şey. Koltuğunuz şu şu nedenden dolayı gecikecek diye arayıp bilgi verende olmadı. 29.05.2023' de Ofis Tekin firmasını tekrar aradım 13.05.2023 tarihinde sizden koltuk aldım 20.05.2023 tarihinde geleceğini söylediniz ama henüz koltuk gelmedi dedim. Hemen fabrikayı arayıp size bilgi veriyorum dediler.

Dönüş yaptıklarında söyledikleri gecikme nedeni ise fuardan dolayı siparişlerde karışıklık ve gecikme olduğunu 02.06.2023 Cuma günü teslim edileceğini söylediler. Tabi ki Cuma günü yine kargo gelmedi. Bende tekrar Ofis Tekin'i aradım. Bana kargo takip numarasının ekran görüntüsünü iletip firmanın bugün (02.06.2023) veya en geç pazartesi (05.06.2023) günü teslim edileceğini ilettiler. Kargo yine teslim edilmedi. Bende iletilen kargo takip numarasını internetten sorgulattım ancak kargo firmasının sisteminden böyle bir takip numarasının olmadığı uyarısı geldi. Bunun üzerine tekrar Ofis Tekin'i aradım siparişimin iptal edilmesini istediğimi ve koltuğu istemediğimi söyledim. Önce iptal etmeyelim çözelim şeklinde konuşturlar.

Bende dalga geçiyorsunuz benimle diyerek kesinlikle iptal edilmesini ve para iademin yapılmasını istedim. Görevli kişi tamam dedi. Ertesi gün Exvega firmasından olduğunu söyleyen bir kişi beni aradı. Özür dileyerek koltuğu iptal etmeyin ben size siparişinizi Cuma (09.06.2023) günü teslim edeceğim ve konuyu bizzat takip edeceğim dedi. Tamam dedim. Cuma günü (09.06.2023) koltuk yine teslim edilmedi. Exvega firmasında ki kişiyi arıyorum telefonu da kapalı. Sonuç olarak 10.06.2023 tarihine geldik ve koltuk hala teslim edilmedi.

profile profile

Olumsuz Yorumumun Silinmesi Ve Şeffaflık Sorunu

Muhammed
13 Mayıs 09:45
olumsuz-yorumumun-silinmesi-ve-seffaflik-sorunu-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 11:39
arizali-oyun-koltugunun-teslim-alinmamasi-ve-degisim-surecindeki-gecikme-5.jpg
Mikayıl sonuçtan hiç memnun değil

Exvega Yanıltıcı Ürün Açıklaması Ve İade Sürecindeki Aksaklık

Mikayıl
19 Ocak 15:45
exvega-yaniltici-urun-aciklamasi-ve-iade-surecindeki-aksaklik-2.jpg
exvega-yaniltici-urun-aciklamasi-ve-iade-surecindeki-aksaklik-1.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Exvega Sıfır Alınan Oyuncu Koltuğunda Sürekli Sorun Ve Cevapsız Destek

Gökhan