Özlem
08 Şubat 2024 15:18

Almanya'ya dil okulu için vize başvurusu yaptım ancak reddedildi. Expatrio'ya da para yatırmıştım. Para iadesi için gerekli vize red evrakını gönderdim. Ancak nedense parayı iade etmemek için yetersiz belge gibi tuhaf mailler alıyorum. Parayı iade etmemek için kırk takla atıyorlar. Dile kolay 3300 Euro paramın üzerine oturdular, vize için yaptığım masraflar da cabası. Türkiye'de temsilcileri var mı bilmiyorum. Hem İngilizce hem Almanca para iadesi ile ilgili mail gönderdim, otomatik cevaptan başka bir şey yok. Gerekirse hukuki yollara başvuracağım. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir.

Yorumlar (8)

Murat
Murat

Ben de kendi talebimle vizemi geri çektim, belgeleri yükledim fakat otomatik cevap dışında bir cevap yok. Size geri dönüş yapıldı mı Özlem hanım? Nasıl bir yol izlediniz?

Ulaş
Ulaş

Merhaba, Paranızı alabildiniz mi acaba? Ben de aynı durumdayım.

Hatip
Hatip

Merhaba para iadeniz gerçekleştimi acaba

Yasin
Yasin

Sizde mi aynı durumdasınız

Yiğitcan
Yiğitcan

Merhaba paranızı iade alabildiniz mi?

Ferit
Ferit

Özlem hanım Almanya'da ki bir avukat arkadaşıma danıştım. Sorunuzun cevabı bana dönüş yapılınca size yazacağım. Vize başvurusunda almanca sertifika sundunuz mu? Neden red aldığınızı biliyor musun?

Zey
Zey

Merhaba, benimde yaklaşık 11.300 eurom var ve vizeden ret yedim. Parayı geri çekebildiniz mi? Bunun için ne yapmak gerekiyor tam olarak?

Egemen
Egemen

Neden vize görüşmesinde ret yediğinizi merak ediyorum. Benimde mayıs başında vize görüşmem olacak. Nelere dikkat etmeliyim

21 Şubat 2024 17:29
Expatrio Şirketinin Duyarsızlığı Nedeni İle Mağdur Oldum.
Expatrio Şirketinin Duyarsızlığı Nedeni İle Mağdur Oldum.
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Expatrio Paramı Geri Yatırmıyor

05 Eylül 2024 15:50