Çetin sonuçtan çok memnun

Exotic Meyve Suları Anlaşma Yaptığınız Firmanın Ürünlerinizin Kötü Olduğunu Düşündürmesi

31 Ekim 2023 16:16
Çetin'in Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilileri ile konuştum ilgi ve alaka için teşekkürler Exotic Meyve suyu yetkilisine”

Geta Tarım'ın üretmiş olduğu Exotic portakal ve havuç suyu nu ilk kez yöneticilik yaptığım zincir otelde içtim ve çok beğendim. Firmayı da aradım ürün çok güzel neden marketlerde göremiyorum diye. Bursa Korupark 5M Migros'ta gördüm ve kampanya yapmışlar ürünü biliyorum diye 7 adet sipariş ettim Trendyol üzerinden. Markette görevli galiba özellikle son kullanım tarihi dolmak üzere olan ürünleri tarafıma gönderdiler. İade talebi oluşturdum sistem üzerinden geri dönen olmadı. Bu şekilde ürünlerinizin ya satışına dikkat edilmesini sağlayın ya da satışını yaptırmayın lütfen.

07 Kasım 2023 10:05

Yetkili tarafıma ertesi gün ulaştı durumu anlattım ve bilinmesini istedim. İlgi ve alaka için teşekkürler

07 Kasım 2023 10:09

Filiz sonucu yetersiz buldu

27 Ağustos 2025 11:39
Satın Aldığım Portakal-Havuç Suyunda Bozuk Tat Ve Asitlilik Sorunu
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Meyve Suyu Ve İletişim Sorunu: Mağduriyetim Giderilsin

28 Ağustos 2025 17:17
bozuk-meyve-suyu-ve-iletisim-sorunu-magduriyetim-giderilsin-2.jpg

Bozuk Meyve Suyu Ve Güvenlik Endişesi

29 Temmuz 2025 00:43
Bozuk Meyve Suyu Ve Güvenlik Endişesi

15 Temmuz 2023 14:00
Exotic Meyve Suları Exotic Portakal Havuç Suyu Bozuk
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 17:10