Meltem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 22:42

6 aylık bebeğim için Antalya Erasta ebebek mağazasından Evolvia nutripro 2 numara mama aldık. Bebeğim mamayı içtiği andan itibaren hem kusuyor hem de kabız oldu 1 kilogramlık mama hiç oldu zor bela yarısını kullanmaya başladım ama dayanılamayacak duruma geldi durum ayrıca mama yağ kokuyor ve bebeğim kustuğunda kusmuğu metal metal kokmaya başladı mağdur olduk eşim gidip yeni başka bir marka mama almak zorunda kaldı. Paramızın iadesini talep ediyorum. Faturayı talep ederseniz iletebilirim

23 Ekim 2023 22:32
evolvia-nutripro2-yag-kokusu-kusma-ve-kabizlik-1.pdf

Fatura ve mama görüntüleri ektedir

24 Ekim 2023 13:53

Evolviadan aradılar arayan kişinin ismini hatırlayamıyorum kusura bakmayın. Herhangi bir çözüm yoluna gitmediler evet görünürde büyütülecek bir durum gibi görünmese de çocuklarımızın sağlığı söz konusu ve ben bu konudan çok rahatsızım. Telefonda sadece balık yağından kaynaklı bir koku olduğunu söylüyorlar, diğer marka mamaların 2 numaralarında da balık yağı mevcut ve asla bu şekilde bozuk balık bence ağır bir yağ kokusu gibi kokmuyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Kendi ürettikleri ürünlerin asla arkasında değiller. Boş savunma yapıyorlar. 2 gün sonra çocuğumun doktor kontrolü var ve ondanda kabız olduğuna ve bu mama yüzünden kilo kaybı olduğuna dair belge alarak. Size kolay gelsin

24 Ekim 2023 14:11 (Şikayetten 15 saat sonra)
24 Ekim 2023 19:13

Merhabalar öncelikle dönüş ve bilgilendirme yaptığınız için teşekkürler, onlarca şikayetler ve aynı durumdan muzdarip olan bir sürü anne ve bebekleri keyfi için mi aynı şikayetleri yapıyor? Ürün hakkında sizden daha çok teknik içerik bilgisi olan annelere ürün içeriğini ezber olarak anlamanıza gerek yok içeriğinde hangi besin öğelerinin kaç Gr hangi vitaminleri ne kadar ölçüde barındırıyor hepsini biliyoruz amacımız markanızı kötülemek olsaydı bunu yapardık ama yapmadık. İsteğimiz bu ürünü denedik ve kutunun yüzde 80 i elimizde kaldı kullanamıyoruz bu üründe sorun olduğunu düşündüğümüz için iade etmek istiyoruz iade süreci için kesin dönüş bekliyoruz.

Ennur sonuçtan hiç memnun değil

Ennur
21 Ocak 2024 12:01