World Wide Cargo Logistic  Evden Çağrı Merkezi Dolandırıcılığı

28 Kasım 2024 13:34

www.staycallcenter.net internet sitesi üzerinden iş başvurusu için linke tıkladım link WhatsApp'a yönlendirdi orada h***** adında bir beyefendi ile konuşmaya başlayıp iş hakkında bilgi aldım iş şartlarıda söylendi. Daha sonra bana 3 günlük eğitim olacağı ve eğitimden sonra işe başlanacağı söylendi çağrı merkezi personeli olarak çalışacağımdan dolayı kendilerinin laptop vs göndereceklerini söylediler.

Benden kargo bedeli olarak 550 TL istediler daha sonra farklı bahaneler ile 3.750 TL ve tekrar 3.750 TL ödeme istendi toplam 8.050 TL ödeme gerçekleştirildi ve ödemelerin hatalı olduğunu tek seferde 8.050 TL yatırırsam tüm yatırdığım parayı iade edeceklerini söylediler ancak hesabımda para olmadığı için iyi ki de yoktu ödeme yapamayacağımı söyledim daha sonra şirketin avukatı adı altında biri arayıp 8.050 TL tek seferde yatmazsa beni dava edeceklerini söylediler.

Bende ben sonuçta iş başvurusu yaptım işlem hatalı oldu diye beni dava edemezsiniz ben savcılığa gideceğim dediğimde beni tehdit etmeye başladılar kimlik ve kişisel bilgilerin elimizde diye bende yanıltıldığımı anlayarak hemen emniyete gidip 2 kişiden de şikayetçi oldum. İş başvurusu adı altında olduğu için ve sigortalı çalışmak istiyorum dediğimde benden kimlik ve kişisel bilgileri istediklerinde ne yazık ki inanarak vermiş oldum ve kendi adıma veya başka kişiler adına herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için güvenliği sağlayabilmek adına buradan da iletmek istiyorum.

24.11.2024'den itibaren kimlik bilgilerim ve kişisel bilgilerim ile ıslak imzam olmayan hiçbir işlemi kabul etmiyorum sorumluluk kabul etmiyorum bahis siteleri, alım satım ve para transferleri adıma yapılacak olan resmi başvuru, adıma açılacak hiçbir banka hesabı Papara hesabı banka kredi başvurusu banka kredi kartı başvurusu telefon hattı çıkarma satın alma kumar herhangi bir alım satım adıma açılacak herhangi bir abonelik adıma açılacak herhangi bir şirket veya ortağı yetkilisi yasa dışı herhangi bir işlem, dijtal cüzdan hiçbir işlemi onaylamadığımı herhangi bir sorumluluk ve mesuliyet kabul etmeyeceğimi buradan da belirtmek isterim. Buraya yazıyorum ben yanıltıldım.

09 Ağustos 2024 18:38

11 Temmuz 2025 19:04