27 Temmuz 2023 17:27

22-24.07.2023 tarihleri arasında Öncelikle Etstur üzerinden Marmaris'de 2 gece 3 günlük almış olduğumuz Ultra Her şey dahil olan otelde girdiğimiz andan itibaren yaşadığımız haral kırıklığını umarım tarif edebilecek kadar sakin kalabilirim. Tüm yorumlara ve resimlere baktığımda neredeyse kusursuz görünen otele 22.07 Gecesi geç giriş yaptık ilk sorun otelin asla otopark alanın olmaması ve vale hizmetinin olmamasıydı. Aracı saatlerce park etmek için oradan oraya sürdük durduk. Bunun akabinde resepsiyonda kaydımızı tamamlamak için girdiğimizde zorla işlemimizi yapan resepsiyon görevlileriyle karşılaştık.
Otele giriş yapıldığı andan itibaren 45 derecelik sıcaklığın olduğu bir şehirde asla klimaların çalışmadığını ve nereye giderseniz gidin bu sıcaklığa maruz kaldığımızı bilmenizi isteriz;
-Resepsiyon, otel giriş lobi, asansörler, koridorlar, yemekhane, odalar
Gecenin geç saatleri olması sebebiyle hemen dinlenmek için odamıza çıktığımızda çok kötü ve havasız bir odayla karşılaştık. Klima ilk yarım saat asla serinletmedi diyebilirim.

Valizleri bırakıp barda birkaç bir şey içmek için indiğimizde yaşadığımız 2. Şok ise sunulan hiçbir alkolün bilinirliğinin olmaması bira dahil kör olma riskinden korktuğumuz için içmedik. Kola istedik ve o da doldurma ucuz makine kolasıydı.

Dinlendik ve sabah kahvaltıya indik; inanır mısınız tüm sineklerle birlikte oturup terler içinde kahvaltı yapmaya çalıştık fakat bir başka detay 100 çeşit asla yiyemeyeceğiniz gereksiz ne varsa koymuşlar. Kaşarlar erimiş salamlar solmuş kararmış, tereyağı falan sıvı yağ gibiydi, anlatırken bile midem bulandı.
Bu manzaradan sonra çıktık zaten dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldık.

Akşam yemeğini denemek için indiğimizde yine 3. Şok ile karşı karşıya kaldık Izgara tarzı şeyler vardı. İlk önce et gördüm kuzu tandır gibi bir şey ondan aldım. Bıçakla kesmekte zorlandığım küçük parçayı ayırdığımda helal et olduğundan aşırı derecede şüphelendiğim bir görüntü görünce bıraktım. Sonra tavuk vardı ne kadar kötü olabilir ki dedim aldığımda ise gerçekten o kadar kötüydü ki onu da yiyemeden tekrar otelden ayrıldık ve dışarıda yemek yedik.

Pişmanlığımı ve mutsuzluğumu daha nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Resimleri ekleyeceğim ve Etstur sitesindeki resimlerle alakasız olduğunu göreceksiniz zaten.

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
22 Haziran 2023 19:30

10 Temmuz 2023 12:15

Buğra
11 Eylül 2023 18:19
Buse sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 17:42
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Beste
26 Haziran 2024 13:27