26 Aralık 2024 21:39

Bebeğime gelen kutu Eti Cici Bebe bisküvisinin içinde bir siyahlık fark ettim. Belki bisküvi yanığıdır diye aman yedireyim bir şey olmaz derken içime sinmedi ve kırdım baktım, gördüğüm şeyle şok oldum. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Böcek mi? Böcek yumurtası mı? Yoksa larva gibi bir şey mi anlayamadım ama çok midem bulandı ve biz bunları bebeklerimize yediriyoruz. Ne kadar hassas olduklarından bahsetmeme gerek yoktur diye düşünüyorum. Umarım hijyene çok daha fazla dikkat edersiniz.

27 Aralık 2024 09:01 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2024 09:37

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2024 12:44

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Canan
27 Aralık 2024 21:31

Ürünü incelemek istediklerini belirttiler. Ürünü bilerek saklamıştım. Çünkü cidden incelenip üretim yerlerinde hijyene daha çok dikkat edip daha fazla denetim yapılmasını umuyorum. Bana bir paket yollayacaklarını bildirdiler. Teşekkür ediyorum fakat bu konu hakkında ki gelişmelerden haberdar olmak isterim hadi başka gıdaları geçtim bu bebeklerin tükettiği bir ürün ve içinde ki şey taş bile olabilir boğulma riski yaratabilirdi. Dilerim ülkemizde ki tüm gıda firmaları hijyene çok çok dikkat eder

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
15 Nisan 2024 00:31
Eti Gıda Eti Cici Bebe Eskisi Gibi Değil❌

Cici Bebe Paketinden Çıkan Kurtlar Şok Etti

Burcu
22 Şubat 13:14
Cici Bebe Paketinden Çıkan Kurtlar Şok Etti
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
16 Ocak 13:17
Eti Cici Bebe'de Ambalaj Hatası Ve Bayat Ürün Sorunu
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
31 Mayıs 17:12