Asım sonuçtan hiç memnun değil

Ethno Hotels Tarafından Mağdur Edildik!

19 Haziran 2024 01:58

Mart ayında bayram için plan yaparken karşıma Ethno çıktı, keşke çıkmasaydı. İnceledim ve arayıp oteldeki yetkililerle görüştüm. Mayıs ayının sonunda açacaklarını ve kesinlikle otelde en ufak bir eksiklik, inşaat kalmayacağını belirttiler. Ben de bu kurumsal sandığım yapıya güvenip swim-up deniz manzaralı odayı aldım. Daha sonra yorumlar üzerinden açılışın birkaç kez ertelendiğini öğrendim ve oteli tekrar aradım. 11 Haziran'da otelin eksiksiz olarak açılacağını, gönül rahatlığıyla gelmemi tekrar ilettiler. Bayram tatilimi geçirmek üzere, biri 8 aylık olmak üzere iki çocuğumla otele giriş yapmak için geldiğimizde yaşadığımız şoklar girişte başladı. Otelin bahçesinde inşaatın devam ettiğini gördük. Daha sonra bize sistemlerinde hata olduğunu ve deniz manzaralı oda kalmadığını söylediler. 3 ay önce kurumsal kimliklerine güvenip aldığım bu otelde karşılaştığım durum buydu. Ne yapacağız diye sorduğumda, bana maalesef yapacak bir şeylerinin olmadığını ilettiler. O an iki çocuğumla lobide kaldım. Hemen odamı iptal edip 2 katı fiyata mecburi olarak başka bir otele geçiş yaptım. Hazırlıklı olmasam ortada kalmıştım! Görsellerle uygulanan otelin alakası yok, baştan aşağı fiyasko. Bahçede, koridorlarda inşaat ustaları gördüm. Açılan bölümleri de yarım yamalak. Bu şekilde hazır olmayan bir oteli gerçek olmayan fotoğraflarla insanlara pazarlayıp mağdur etmeye hakkınız yok.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Otelin Açılış Tarihi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

02 Haziran 2025 16:42
otelin-acilis-tarihi-ve-iletisim-sorunlari-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg

04 Eylül 2023 22:34
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Side Legend Hotel Çok Kötü Bir Otel Tatili

12 Ağustos 2024 19:02
Seda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:10

30 Haziran 2023 23:25