Esse Life Kayseri Aynı Gün İçinde İptal Etmek İsteyince Para İadesi Yapmayıp Tel Açmıyor

04 Ağustos 2024 14:15

Önermiyorum, ikili oynuyorlar. Aynı gün içinde vazgeçtik, para iadesi var dediler. S**** Bey dilekçe yazın, 3-4 gün içinde veririz dedi. 3 hafta oldu, hala oyalıyorlar. M**** Hanım vermeyiz diyor. Yazılan yorumların çoğunu kendileri yazdırıyor, daha işleme girmeden bize de söyledi. Girelim de memnun kalırsak dedik, yukarıda birkaç kişi ile de görüştüm, asla memnun değilim. Param yanmasın diye geliyorum dediler. Onlara da zorla yorum yazdırmışlar. Nasıl bir yere çattık anlamadım. Daha ilk günden vazgeçen danışanın parasını vermiyorlar. Böyle bir kurum, fiş kesme, dosya açma, fatura vs. hiçbir şey vermediler. IBAN'a attırdılar. Gerisini siz anlayın, yasak IBAN'a atmak. Kendileri daha iyi bilirler, vergi kaçırıyorlar resmen. Hukuki yollardan hakkımızı arayıp, gerekli tüm mercilere şikayette bulunacağımızdan şüpheniz olmasın.

Yorumlar (6)

Ayten
Ayten

Ben de param yanmasın diye gidenlerdendim elektrik kaçağı var diye yalan söyleyip hiç konuşulmadan merkezi kapattılar arıyorum ulaşamıyorum seanslarım yarım kaldı benim de sözleşmeme kayıp dediler fatura vs hiçbir şey verilmedi dosyam yok ben de ibana atmıştım

Benimle iletişime geçer misiniz

Merhaba

Hatice
Hatice

Tüketici hakem heyetini başvurun bunlar asla insanların parasını duygusunu kullanıyorlar herkese aynı muamele yapılıyor kimse kapısından dahi geçmesin savcılığa gidelim gerekirse televizyon kanallarını arayalım en azında sesimizi duyuralım en azından kapansın

İletişim no verir misiniz

Benimle iletişime geçer misiniz

Aden Vip Karabük Ücret İadesi

23 Mart 2024 22:17

11 Nisan 2025 19:04
15 Gündür Bekleyen İade Ve İletişimsizlik Sorunu
Enes sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 13:31