Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Espresso Lab Merter Güvenlik Eğitim Yetersizliği

Espresso Lab Merter Güvenlik Eğitim Yetersizliği
15 Temmuz 2023 23:56

Espresso Lab Merter
Ben bir devlet memuruyum. Silah taşıma yetkim ve görev sürem boyunca ruhsatım vardır. Aylardır da işletmenize ruhsatlı silahım ile kurum kimliğimi ve ruhsatımı göstererek giriş yapmaktayım. Ancak bugün silahım ile giriş yapmak istediğimde kamu personeli olan benim silahla giriş yapamayacağımı yalnızca asker ve polisin giriş yapabileceğini, söyleyerek içeri almak istemediler. Ben mevzuatta böyle bir şeyin olmadığını söyledim. Bana cevap olarak buranın mevzuatı farklı polis ve asker dışında silah almıyoruz. Özel mülk burası diyerek akla mantığa sığmayan bir cevap aldım. Sizin gibi nezih ve sevdiğimiz bir işletmeden bu cevabı almak gerçekten beni üzdü. Bende tartışma çıkarmadan gayet nazik bir şekilde oradan ayrıldım. Kendilerine göre özel mevzuat yaratan personellerinizden ötürü mecburen silahımı aracıma koyarak giriş yaptım. Ama şahsıma ait ruhsatlı silahımı aracıma bırakmam ve çalınma riskinden dolayı huzursuz oldum ve işletmenizden alışveriş yapmadan ayrıldım. Güvenlik personelinin mesleki yetersizliği gerçekten ortada, öncelikle belirmek isterim ki 2463 sayılı ateşli silahla hakkındaki kanunun 16/1 maddesi uyarınca kanundaki yerlere (meclis, spor müsabakası, duruşma salonu, akıl Hastanesi, sendika, gösteri ve yürüyüş alanları vb.) ruhsatlı silahla dahi girilemez ancak sizin anılan yerlerden olmadığınızı değerlendirmekte şahsıma ait ruhsatlı silah ile işletmenize girebileceğimi düşünmekteyim. Ki 1.5 yıldır İstanbul'dayım son 6 ayda en az 30 defa işletmenize silahımla geldim. Bir defa bile bu hususta sıkıntı çıkarılmadım. Gerçekten işletmenize ait yukarıda bahsettiğim kanundan daha büyük daha öncelikli bir mevzuatınız mı var? Gerçekten işletmeniz özel mülk sıfatında mı bulunmaktadır.? Bu düşüncelerimden farklı bir yönde olmanız halinde işletmenizi arkadaşlarımla birlikte ziyaret etmeyeceğimi taahhüt ederek bu hususta tarafıma bilgi verilmesini, personellerinizden kaynaklı bir kusur mevcut ise gerekli mevzuat eğitiminin güvenlik personelinize verilmesini, geri dönütün mail yoluyla tarafıma gönderilmesini talep ederim.

Espresso Lab'de Güvenlik Görevlileriyle Tuhaf Karşılaşma

14 Şubat 03:42

05 Eylül 2023 01:03

24 Kasım 2024 03:53

08 Ekim 2024 23:11

27 Mayıs 2023 10:23
Espressolab Paramıza El Koydu!
Espressolab Paramıza El Koydu!