Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde İhmalkarlık Ve Sonuçsuz Bekleyiş!

31 Aralık 2024 18:56

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde oğlumun 25 Mart'ta bronkoskopi işlemi yapıldı. 15 Nisan'da sonuç için gittiğimizde sonucun çıkmadığı söylendi. Bugün, 8 Mayıs'ta tekrar hastaneye gittik. Patoloji bölümü bize herhangi bir sonucun gelmediğini ifade etti. İnsan hayatının bu kadar değersiz olup olmadığını merak ediyorum.

En tepeden en aşağıya kadar ameliyata giren herkesten şikayetçiyim. 4 ay olmasına rağmen hala sonuç yok. Şaşırdık mı hayır. Çünkü tam anlamıyla sorumluluk alıp sonuçlandırmak istemiyorlar sanki. Eş dostu suçlu olabilir mi acaba. Başhekim size sesleniyorum çocuğum hala hastanede yatıyor ve hep arayış içerisindeyiz.

CİMER, Sağlık Bakanlığı'na ve savcılığa şikayet ettim. Ama maddi ve manevi olarak bitmiş durumdayız. Sonuna kadar gideceğim. Başhekim size sesleniyorum suçlu kimse bulunsun. O koltukta çay kahve içmeyi bırakın insanların çaresizliğine kulak verin. Hala sonuç yok maalesef 1 yıl olacak.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi Eskişehir'de Şehir Hastanesinde Yaşanan Tedavi Süreci İle İlgili Şikayet

06 Aralık 2023 00:45

13 Aralık 2023 13:22