16 Eylül 2023 10:04

23 Ekim 2023 13:14

Yenibosna Eskidji Bazaar'da bulunan "Zirve Concept-Zirve mobilya" firmasından koltuk takımı aldım. Koltuk ile ilgili yırtılma vs sorunları oldu. Firmanın servisi beni 2 ay boyunca her hafta geleceğim yalanı ile oyaladı. En sonunda gelip koltuğun parçalarını tamir için söküp götürdüler ve hala gelmedi. Bana cumartesi günü geleceğim dedi; hiç arayıp sormuyor ağalar. Pazar günü de arıyor koltuk parçalarını getirecekmiş; ben de bu koltukçunun keyfi ne zaman ister diye evde bekliyorum sürekli. Bir kez olsun ne bir özür ne de kusura bakma lafı yok; ağalar her zaman haklı. Öyle müşteri memnuniyeti falan hak getire; tamamen keyiflerine kalmış her şey. Yönetimiz firmalara hiçbir yaptırım uygulamıyor; yaşadığım mağduriyeti size defalarca mail ve telefon yolu ilettim benim 3 aydır çektiğim sıkıntının harcadığım zamanın hesabını kim verecek? Müşterilerle oyun oynamalarına neden müsaade ediyorsunuz? Firma koltuklarını alsın benim paramı iade etsin, bir daha da pasajınızdan içeriye adım atmam. Para ile değil hayır için koltuk verilse dahi bunlar yapılmaz. Bunun sorumlusu başta pasaj yönetimidir. Birkaç firma ile ilgili insanlar internette çok sayıda şikayet yorumu yazmışlar; uygulanan bir yaptırım ya da cezai işlem var mıdır yok tabi. Beni 3 aydır mağdur eden bu firma ile ilgili yaptırımınız nedir? Cezai işleminiz var mıdır? Koltuğu geldi yaptı, yine sorun çıkarsa ne olacak? Bu pasajdan adımını içeri atan hayatının hatasını yapmıştır. Firmayı CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Benim alın terim ile kazandığım ve firmaya verdiğim paranın bir lirası dahi ne bu firmaya ne pasaj yönetimine helaldir. Öyle aradık hatırlattık ile insanları bu firmaların oyuncağı haline getirmeye hakkınız yok. Biz eksidji baazar tabelasını gördük ve öyle geldik. Günün rayiç bedeli üzerinden hesaplayıp paramı versinler, koltuklarını da alıp gitsinler.

Ek
19 Eylül 2023 16:16

Yenibosna Eskidji Bazaar'da bulunan "Zirve Concept-Zirve mobilya" firmasından koltuk takımı aldım 6 ay önce. Koltuğun aç-kapa mekanizmasının yanına herhangi bir koruma koymamışlar, doğal olarak da kumaş yırtılmış, düğmeler düşmüş ve bu yazlık evde bulunan aktif olarak kullanılmayan bir koltukta oluyor. Sürekli kullansak neler olurdu bilmiyorum. Koltuk takımını satarken gayet ilgili alakalılar, esnaflığı kaliteyi anlatırken mangalda kül bırakmıyorlar. Kendilerine koltuktaki sorunları gösterdim, 1.5 aydır her hafta sonu bugün geleceğiz diye bana yalan söylüyorlar. Bu pasajdan bir daha hiçbir şey almam bunlar yüzünden. Yazıklar olsun. Esnaflık adına hiçbir etik değerleri yok. Tamam bir hafta gecikme olabilir ama bir müşteri 1.5 ay her hafta geleceğim yalanı söylenmez. Firmaya sikayetvar.com'daki şikayet görselini WhatsApp'tan yolladım. Firma " şikayet edince ne olacak" yaklaşımı içerisinde oldu. Eskidji yönetimine telefon ve mail yolu ile şikayetimi ilettim. Bu firma hakkında çok sayıda şikayet olmasına rağmen bugüne kadar kendileri ile ilgili bir şey yapılmadığı anlaşılıyor. Yönetimden yazılı olarak hiçbir dönüş alamadım; sadece aradığım zaman firma sahibini arayacaklarını söylediler hepsi bu. Bu saatten sonra bu koltuk tamir edilse neye yarar? Yazıklar olsun ki insanları bu kadar uğraştırıyorlar ( Hala da arayan kimse olmadı). Ben bu firma harici birkaç firma ile ilgili de çok sayıda şikayet gördüm. Bu pasajda insanların sürekli sorun yaşamasına sebep olan ve hiçbir yaptırım uygulanmadığı için bu duruma devam eden firmalar var anlaşıldığı üzere. Bir ürün almadan önce bu tarz firmaların listesi çıkarılmalı.

Ek
18 Eylül 2023 12:49 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Eylül 2023 14:06

Cumartesi günü ilgili satıcıya şikayetimin görselini yolladım WhatsApp'tan. Bana "şikayet ettiniz ne oldu şimdi, bize söyleseniz gerekeni yapardık." şeklinde bir sesli mesaj yolladı ilgili hanımefendi. Ben her hafta kendilerine servisin gelmediği ilettiğim halde, özür dilemek yerine beni suçlu çıkardılar. Sanki benim hiç işim yok, kendime bu firmayı dert edindim. Cumartesi günü servisleri beni aradı ve bu hafta da gelmediler. Gerçekten helal olsun bu firmaya ve servisine. Ben bu durum karşısında söyleyecek bir şey bulamıyorum. Burada şikayeti de, ben buradan alışveriş yaparak başıma bela aldım, başkaları bu durumu yaşamasın diye yazdım. Esnaflık kültürü bitmiş, yazık çok yazık. Pasaj yönetimine şikayetimi mail ve telefon yolu ilettim. ( Barış beyle görüştüm yönetimden). Sorun buna rağmen çözülmezse, sadece firma değil genel bir sorun var demektir.

13 Ekim 2023 15:47

İstanbul Yenibosna Eskidji Zirve Concept-Zirve mobilya firmasından koltuk takımı aldık. Koltukta çıkan sorun için 2 ay boyunca servisi getiremedik. Sonunda gelip koltuğun parçalarını söküp gittiler. 20 gündür gelen giden yok. En son bugün konuştuk, 1 hafta sonra geleceklermiş. İnsan bu kadar mağdur edilmez. Para verip uğraşmak istiyorsanız, kesinlikle bu pasaja özellikle de bu firmaya "Zirve Concept-Zirve mobilya" gidin. Bu sayfada ve başka sayfalarda birkaç firma ile ilgili sürekli şikayet var ve bu ülkede bu firmalar hala ticaret yapabiliyor.

25 Ekim 2023 12:16

Sayın S.; Öncelikle yaşamış olduğunuz mağduriyetten dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. 24.10.2023 tarihinde koltuk takımı teslimatınız yapılmıştır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızla ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Eskidji Çarşı İşletmeleri A.Ş.

25 Ekim 2023 14:19
Yenibosna Eskidji Bazaar Zirve Concept- Zirve Mobilya Pişmanlık.

Yenibosna Eskidji Zirve Concept-zirve mobilya mağduru olarak Öncelikle Eskidji yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. 2 ay boyunca servis her gün geleceğim yalanı ile beni hafta sonu eve mahkum etti. 1 aydır evimizde koltuk takımı kullanılır durumda değil ve sürekli yalanlarla oyalandım. Koltuk tamir edildi, tekrar sorun çıkar mı bilmiyorum ama 3 aydır yaşadığım stresin sorumlularının da cezasız kalmaması gerek. Bu firma ile ilgili çok sayıda şikayet var ve yaptırım uygulanıyor mudur sanmıyorum uygulandığını. Ben şikayetimi sadece bura ile sınırlı tutmadım; CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirdim; buralardan sonuç alamamam durumunda hukuksal mücadele sürdüreceğim. İnsanlar oraya, evine yeni bir eşya almak için geliyorlar, başlarına bela almak için değil. Firma her aramamda beni teknik servis olduğunu söylediği kişiye yönlendirdi. Bir kez olsun da kusura bakmayın sizi mağdur ettik yaklaşımında olmadılar; servisi bana yönlendirip servisten hikaye dinlememi sağlayarak ilgilenme olmaz; e arıyoruz ya daha ne yapalım da olmaz. Daha önce de ifade ettiğim gibi benim helal kazancımla ödediğim parayı firmanıza helal etmiyorum. Onca işimin gücümün arasında 3 aydır gündemim koltuk ve Yeni Bosna Zirve Concept oldu.

Fatih
Fatih

Bende sizin gibi mağdurlar arasındayım zirve Concept ve Eskidji pişmanlıktır ama bir kadar şikayet. Bu kadar mağdura rağmen. Eskidji yönetiminin. Hala orada yeni mağdurlara sebebiyet vermesi çok ilginç 6 aydır bende uğraşıyorum Beyaz Masa Tüketici Hakem Heyeti Maliye Bakanlığı şikayetlerimi oluşturacağım belki sonuç benim istediğim gibi olmayacaktır ama en azından buraları okuyan insanlar dişinden tırnağından arttırdıklarını bu esnaf olamayan hak yemeyi meziyet sananlara. Kaptırmazlar

Mustafa sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 22:09
Eskidji Bazaar Koltuk Takımı Kırık
Elif sonucu yetersiz buldu

Eskidji Bazaar Mete Mobilya Kusurlu Ürün Teslimatı!

29 Temmuz 2025 22:50
Bülent sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 12:16
"Sorun geçte olsa çözüldü teşekkür ederim"