29 Temmuz 2023 12:36

Marketten aldığım ve son kullanma tarihinin geçmesine 10 ay kalan Eskafit lezzet küpleri kapalı poşet içinde küflü bir şekilde çıktı. Palet üretim kodu Pn240502 ve son kullanma tarihi 02.05.24. Üretim tarihi ise 02.05.2023. Fotoğrafta detaylar mevcuttur.

Ekrem
Ekrem

Eskafit: eskafit'i kötüleyen yanlı yorumu "Marketten aldığım, tüketimine 10 ay kalan, bozuk eskafit" yoruma tamamen yanlış. Zira eskafit marketlerde satılmıyor. Trendyol ve çitlekçide satılıyor. Raf ömrü 6 ay. Eskafit: Doğal, katkısız, koruyucu içermeyen, siyez unlu, şeker ilavesiz. Doğal hurmadaki şeker. El yapımı bir ürün. Piyasada zararlı maddelerle insan sağlığını bozan ürünlerle kıyas bile edilemez.

eskafit-lezzet-kupleri-sikayeti-2.jpg
eskafit-lezzet-kupleri-sikayeti-1.jpg
Muharrem

Merhaba Ekrem Bey, eskalif ile bir sıkıntım yok. Gross marketten kendim aldığım ürün bu şekilde çıkınca paylaşmak istedim. Eskalif ile rakip bir firmamda yok yani bu konu üzerinden bir şeyler elde etmeye çalışmıyorum. Sağlıklı olabilir fakat hala raflarda satışı yapılan ve üzerine STT olarak yazılan tarih öncesinde bu malzemenin bozulması da normal bir durum değil. Sizlere afiyet olsun

Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 19:34

Gursel
26 Nisan 2025 00:02
Amigo Aldığım Kuru İncirden Küflü Ürün Çıkması Hayal Kırıklığı Yarattı
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu
07 Kasım 2024 13:49