Esencan Hastanesi ! Esencan Hastanesinde Yeniden Emar Ücreti!

30 Nisan 2023 23:22

29.04.2023 tarihinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünden eşim Saat:13:10 'da için randevu almıştım. Kayıt açtırdık ve eşim doktor'a muayene oldu. Doktor muayene sonrasında detaylı görüntüleme yapabilmesi için ilaçlı emar istedi. Akabinde ödeme yapmak için kayıt açtırdığımız yere giderek özel sağlık sigortamız olduğu için devlet katkı ücreti (15 ₺) ve ilaçlı emarın ilaç ücreti (109,88₺) olmak üzere toplamda 124,88₺ ödeyerek işlemimizi tamamladık ve 30.04.2023 tarihli saat 14:20'ye emar randevusu verdiler.
Biz 30.04.2023 tarihinde MR'a geldik ve acilden giriş yaparak kayıt yaptırmak istedik. Fakat bizlerden dün ilaçlı emarın ilaç ücreti eksik alındığını belirterek 100 ₺ daha istediler.
Yani özetle dün ilaç için 209.88₺ alsaydınız belki de sıkıntı olmayacaktı. Fakat bir çalışanın yaptığı hata yüzünden bizlerden para istendi. Normalde beklenen ekip arkadaşımız yanlış bir işlem yapmış kusura bakmayın deyip almamalarını beklerken ısrarla para istediler. Ayrıca çalışanlar arasında bilgi alışverişi olmayan bir hastanedir.

02 Mayıs 2023 08:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özel Esencan Hastanesi olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına yapmış olduğunuz geri bildirim için teşekkür ederiz. Şikayetiniz Hasta İletişim Birimimize aktarılmış olup işleme alınmıştır. Süreç tamamlandığında tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

02 Mayıs 2023 16:26

Hastane tarafından arandım. Fakat; çözüm için bir daha ki ziyaretinizde indirim yaparız dediler. Ben indirim değil paramın iade edilmesini istiyorum! Sizlerde iade etmiyorsunuz ben burada yazmaya devam edeceğim. Herkesin duymasını istiyorum.

04 Mayıs 2023 08:31

16 Mayıs 2023 09:51