Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Esen Plus Güzellik (Esenyurt) Şikayetçiyim Ban Bu Merkezden

17 Ocak 2024 12:52

Merhaba, iyi günler herkese. Ben E***'in Plus Güzellik Merkezi'nden bahsediyorum. Güzellik merkezinin karşısında oturuyordum, orada biri geldi. Bir çocuk bir şeyler anlatmaya başladı. Sonra 'forumda' dedi ve 'İmza atar mısınız?' dedi. 'Tamam' dedim, 'ne için?' diye sormadım çünkü çok yorgundum ve dalgındım. Yanlış yaptım ama. Şimdi herkes avukatını arıyor, ben daha hizmet almadığım bir şey için icraya verilmişim. Şimdi avukat arıyor, 'Ödemeniz var.' diyor. Ben hizmet almadım, hiçbir şeyden haberim yok ama icra tebligatı alıyorum. Neden böyle bir şey yapıldığını anlayamıyorum. Bu durumu şikayet edeceğim, uğraşacağım. İnşallah haksızlık yapanlar cezasını bulur. Bana 5.800 TL ceza çıkmış. Oturdukları yerden 5.800 TL kazanacaklar. Allah, başlarına benim başıma gelenleri getirsin inşallah.

17 Ocak 2024 13:39

Esenplas miş güzellik merkezi Esenyurt

17 Ocak 2024 18:56

Gelişme yok beni durmadan arıyorlar imzanız var bende öyle yaparım böyle yaparım diyorlar

Ömer
Ömer

Merhaba aynısını ben de şu anda yaşıyorum çözebildiniz mi acaba ve nasıl çözdünüz

İsmail
İsmail

Yıldız hanım merhaba sürekli beni de arayı avukata verdik diyorlar siz ne yaptınız bizde aynısını yapalım 16bin tl ödeyin diyorlar

Halime
Halime

Merhaba aynısını dün kardeşime yapmışlar. Erkek kardeşim ne olduğunu anlamadan imza attırmışlar ve 7000 TL'lik senet imzalatmışlar. Suç duyurusunda bulunduk. Yarında savcılığa gideceğiz lütfen sizlerde savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun. Ayrıca yasal olarak da senette cayma hakkı bulunuyor belli bir sürede. Sonuna kadar uğraşacağım. Avukata da verdik.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 14:56

22 Aralık 2023 14:35