Miramiss Beauty Center Güzellik Salonu Yanıltmacası : İyi Niyetin Sömürülmesi

18 Aralık 2024 23:32

Bir çocuk beni durdurdu yolda yürürken, güzellik salonunun broşürlerini dağıtıyordu. Kendisi ile birlikte güzellik salonuna kadar gelmemi istedi. Her gelen kişi için 50 lira aldığını ve istersem girdikten sonra çıkabileceğimi söyledi.

Ofise çıktık birlikte. Ofiste bir hanımefendi seans için randevu oluşturmamı istedi. Cilt bakımı yaparsın, yapmazsın, randevu oluşturursun ya da oluşturmazsın, randevuyu iptal edersin veya etmezsin derken a4 kağıdında üyelik sözleşmesine benzeyen bir kağıt geldi önüme. Onun 3 yerine imza atmamı istedi. Formu okumadan imzaladım. Randevu oluşturmadım ve daha sonra beni arayacaklarını söylediler.

Aranmadım, üstünden bir hafta geçti. Bir avukatlık bürosundan arandım öğle civarı. Güzellik salonunda bir senet imzaladığım söylendi, ödemezsem icra takibi yapılacağı, borç için haciz yapılacağı söylendi. Gitmediğim seansın parası yani senette yazan tutar ve avukatlık vekalet ücreti talep edildi.

Senette yazan tutarın 2 katı kadar bir miktar. Ödemedim. İcra takibi yapıldı. Ödeme emri çıkartıldı veya çıkartılacak. Bu ve bunun gibi güzellik merkezleri insanların iyi niyetini kötüye kullanıyor. Demek istediğim yazdıklarımdan bu benim şahsi meselem gibi anlaşılabilir.

Bu durumdan mağdur yüzlerce insan var ve her gün bu yöntemle bir sürü insan mağdur ediliyor ve edilmeye devam ediliyor.

Yorumlar (10)

Beyza

Peki sizden istedikleri ücret ne kadardı ve siz icra dairesine ne kadar ödediniz hemen cevap vere bilirseniz çok iyi olur

Beyza

Bende aynı şekilde avukat tarafından arandım ama ben ödeme yaptığım halde arandım eğer ödeme yapmazsan icraya verileceği söylendi ama mirramis beauty de bana iflas ettiklerini söylediler beni başka yerde işlem görmem için yönlendirdiler avukatta bana ödeme yapacaksın oraya değil diyor ben şimdi savcılığa suç durusunda bulunmaya gidiyorum lütfen arkadaşlar böyle yerlere inanmayınız

Kaan

Ben 11366,61 TL ödemişim. Benden 1500 TL daha fazla istemişlerdi.

Batuhan

Merhaba ben de aynı durumu yaşadım şu an avukat tarafından aranıyorum ve borcu ödemem gerektiğini söylüyor. Siz ne durumdasınız acaba

Beyza

Siz ne yaptınız ne durumdasınız acaba

Batuhan

Ben borca ve takibe dilekçe yazıp itiraz ettim. Takip şu anlık durduruldu. Beni arayan avukatla görüştüm takibe devam etmek için itiraz edeceklerini söylediler

Kaan

Ben avukatlık bürosunda yapmamı istedikleri gibi onların söylediği tutarı avukatın IBAN 'ına atmadım. Hakkımda icra takibi yapıldıktan sonra UYAP'tan girip dosyanın kapanması için tam olarak ne kadar ödemem gerektiğini görebildiğimi fark ettim. O şekilde icra dairesine ödeme yaptım direkt. Belki sizden fazla para talep edebilirler aklınızda bulunsun.

Rojhat

Kaan bey bende aynı şekilde mağdurum peki siz bunu ödediniz mi yoksa şikayet falan ettiniz mi

Siz ne durumdasınız acaba

Kaan

Henüz ödemedim ama ödeme yapıp Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

Premium Beauty İcra İçin Aranıyorum

27 Haziran 14:36
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Derma Queen Güzellik & Estetik Cildimi Mahvetti Ve Bana Dava Açtı

02 Eylül 2024 20:26