Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 13:39

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da bulunan Esdora Kuaför beni mağdur etti. İstediğim saçtan alakasız saç yaptı beğenmediğim için üzerine hakarete uğradım. Diğer gelen başka müşterilere ben orada yıkama yerindeyken benimle dalga geçti sanki sorunluymuşum gibi benimle dalga geçti küçük düşürmeye çalıştı. Saçımı orada çalışan başka eleman düzeltmeye çalıştı fakat saçımın dibi siyah uçlar gri, yeşil, ve dore oldu bir an önce gitmek için oldu diye sesimi çıkarmadım yoksa tekrar olmadı dersem kavga çıkaracaklarını tahmin ettim. Ödemeye geldiğimde kart ile ödeme yapmak istediğimi söyledim önce kabul etmediler komisyon kesiliyor diye bende nakit yok deyince komisyonun parasını da benden aldılar. Hakkımı helal etmiyorum eve gelip tekrar boyadım saçlarımı psikolojimi bozdular üstelik saçımın aralarında lastikleşmiş saçlar var kopup elime geliyorlar. Paramı geri istiyorum mağdur edildim. Kadınız diye bizi böyle ezip mağdur etmeye hakları yok.

Nurten sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:51
Fatih Zeybek Kuaför ve Güzellik Salonu Yanan Saçlarım Ve Mağduriyetim
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan Seren Kaplan Beauty (Samsun) Kampanya Yaptık Ama İstediğim Hizmeti Alamadım

27 Eylül 2023 12:57
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Gölbaşı Hair Design Kuaför Faciası Aşağılama Hakaret

08 Ağustos 2024 11:00

21 Temmuz 2024 14:00
Hamza Ozan Ocak Hair Kuaför Deneyimim Ve Sonuçları

Hairlove By Emre Tunç Saçımı Mahvettiler!

06 Temmuz 2023 18:59