Ragıp sonuçtan hiç memnun değil

Ermaksan Makina Tehlikeli Araç Kullanımı

02 Haziran 2023 23:01

02.06.2023 tarihinde saat 19.45 de aracımızla seyir halindeyken, eski zübeyde hanım doğum evinin bulunduğu yerdeki il sağlık müdürlüğünün önünde 16j***3 plakalı aracınızın kullanıcısı arkadaş resmen hayatımıza kast edecek kadar hızlı ve neredeyse sıfır mesafe diyeceğimiz kadar aracımıza yakın geçmiş ve ciddi bir kazanın eşiğinden dönmüş bulunuyoruz, Bu aracı kullanan arkadaşı özellikle takip etmedik ancak önümüzde marka AVM ne kadar seyir halinde gitmiş ve sürekli makas atarak devam etmiştir, biz aracımızla seyir halindeyken herhangi bir hız yapmadan yolumuza devam ettik, ve bu aracınız bizden çok uzaklaşamadı.

Ayrıca acil durum için kullanılan araçtaki 4'lu lambalarda yanmıyordu, bunu anlatmamım sebebi aracın kullanıcısının acil bir durumu yok gibiydi, ben 2 ay önce kalp krizi geçirdim ve açık kalp ameliyatı oldum. Oldukça ağır bir operasyon geçirdiğim için aracı eşim kullanırken beni mümkün olduğu kadar sarsmadan aracı kullanmaya çalışıyor, biz trafikte bu kadar dikkatli olmaya çalışırken, şov peşinde olan araç kullanıcısı çalışma arkadaşınız aracın üzerinde firma isminiz ile trafiği ve trafikte olan bizleri hayatı tehlikelere atarak Şirketinizi kötü bir duruma düşürüyor, sadece bizi de değil il sağlık müdürlüğünden marka AVM'nin önüne kadar bütün yanından geçtiği araçları tehlikeye düşürmüştür. Bizzat şahit olduk ve hayatı tehlike atlattık, bu güzergahtaki tüm kamera görüntülerini talep edebilirsiniz. Muhtemelen bu güzergahta her adımda kamera vardır. Firma logonuzu taşıyan bu arkadaşın ciddi şekilde uyarılması ve konu hakkında beni veya kamuoyunu aydınlatan bir bilgilendirme yapılmasını talep etmekteyim. Bilgilendirme yapılmadığı sürece, ikna edilmediğim sürece bu şikayetimi her gün ve her mecrada görebilirsiniz.

09 Ekim 2023 10:08
Alemsa Turizm Alkollü Servis Taşıtı Sürücüsü

Özulaş Toplu Taşım Şirket Aracı Aracıma Çarptı

26 Ocak 2024 08:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 12:36
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 19:57

Beton Kamyonları Tüylüoğlu Beton