Erikli Su Ayazağa Şubesinde Sürekli Su Siparişi Sorunu

21 Eylül 2024 18:40

Ayazağa şubesinde cam damacana su siparişi veriyordum 3 haftadır ellerinde olmadığını söylediler. Pet damacana su siparişi 1 sefer gönderdiler. Sonraki siparişlerimi getirmiyorlar da. Şikayet ediyorum. Çağrı merkezine umurlarında değil. 5 sefer aradığım halde bir sonuç alamadım. PH yüksek daha kaliteli bir su markasına geçtim. Erikli Su pişmanlıktır.

21 Eylül 2024 18:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Eylül 2024 19:14

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz telefon numaranız üzerinden size ulaşamamaktayız. Yardımcı olabilmemiz ve şikayetinizi kayıt altına alabilmemiz için tarafınıza ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi bizlerle paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Serkan
24 Eylül 2024 13:53

Sayın yetkili, ben sizi 5 gün 5 sefer aradım. Ses kayıtlarım vardır merak ediyorsanız kayıtlarınıza bakabilirsiniz. Her seferinde sözde kurumsal dönüşünüz ile çözeceğinizi söylediniz ama değişen bir şey olmadı. Bana ulaşmayın lütfen. Damacanalarınızı da çöpe attım.

Aysel

Maalesef Ayazağa Erikli Su da ki problemi müşteri olarak anlamadık. Siparişi veriyoruz iki haftadır su gelmiyor.

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
07 Temmuz 2023 08:42
Mert sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 13:13

Erikli Su Geç Gelen Sipariş Ve İade İşlemi Yapmamaları